Lifestyle

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Γράφει τα απομνημονεύματα της και περιγράφει τον γάμο της με τον Will Smith

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Γράφει τα απομνημονεύματα της και περιγράφει τον γάμο της με τον Will Smith

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour UK

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Μεταξύ άλλων μιλάει για τον αγαπημένο της φίλο 2Pac

Η Jada Pinkett Smith είναι έτοιμη να μιλήσει για τον γάμο της με πολλές λεπτομέρειες. Το φθινόπωρο του 2023, η Dey Street Books θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματα της παρουσιάστριας του Red Table Talk. Από τα βάθη της αυτοκτονικής κατάθλιψης μέχρι την γυναικεία δύναμη της, το βιβλίο  θα έχει τίτλο «χρονικά μαθήματα που αντλήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός επώδυνου αλλά συναρπαστικού ταξιδιού».

View this post on Instagram

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkett_fanpage)

Χωρίς να συγκρατηθεί, η Jada αποκαλύπτει συνήθιστες λεπτομέρειες της ανατροφής της στη Βαλτιμόρη, από το παιδί δύο εξαρτημένων σε μια πολλά υποσχόμενη φοιτήτρια θεάτρου και ένα βίαιο διάλειμμα ως μικροέμπορος ναρκωτικών, μετά μια παράλληλη άνοδο μαζί με τον στενό της φίλο 2Pac και μετά ο έρωτας και ο γάμος τον Γουίλ Σμιθ και τελικά η μητρότητα.

Η κινητήριος δύναμη πίσω από αυτό το εξαιρετικό έργο είναι «δύο εκπληκτικές ιστορίες αγάπης», λέει το blurb. «Το ένα είναι ο πολύπλοκος γάμος της Jada με τον Will Smith. η άλλη είναι αυτή που έχει με τον εαυτό της».

Τα απομνημονεύματα «No Holds Barred» της Jada Pinkett Smith περιγράφει λεπτομερώς τον γάμο της με τον Will Smith.

Για πρώτη φορά, σε αυτή την αυτοβιογραφία, η Jada λέει στον κόσμο την αλήθεια για τη ζωή της, παρασύροντας τους αναγνώστες της στη μεταμόρφωσή της από φοβισμένη έφηβη σε άγρια ​​γυναίκα ηγέτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments