Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε με ανακοίνωσή του τη γυναίκα που προστίθεται στο Πρωινό

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε με ανακοίνωσή του τη γυναίκα που προστίθεται στο Πρωινό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Γιώργος Λιάγκας: Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως από τη Δευτέρα έρχεται μία γυναίκα στο Πρωινό.

Σε μία… ανακοίνωση προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής, την ώρα της στήλης της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως από τη Δευτέρα 10/10 έρχεται μία γυναίκα στο Πρωινό, η οποία είναι φίλη του για να βρίσκεται στα γυναικεία θέματα, στη στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments