Lifestyle

Asia Express: Έφυγαν άρον άρον η Χριστίνα Παππά και ο γιος της – Ποιος πήρε την ασυλία

Asia Express: Έφυγαν άρον άρον η Χριστίνα Παππά και ο γιος της – Ποιος πήρε την ασυλία

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

Νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει για την αδιαθεσία που ένιωσε η Χριστίνα Παππά κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας

Μια ξαφνική αποχώρηση σημειώθηκε στο Asia Express το βράδυ της Παρασκευής (07/10), χωρίς, ωστόσο, να γίνουν γνωστοί οι λόγοι που το ζευγάρι έφυγε από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star.

Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως η Χριστίνα Παππά και ο γιος της, Δημήτρης, αποχώρησαν οικειοθελώς.

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στο ταξίδι μας στο Asia Express δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης με την Χριστίνα. Το επόμενο race ξεκινά με τα έξι ζευγάρια που βρίσκονται μπροστά μου”, είπε ο παρουσιαστής.

Νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει για την αδιαθεσία που ένιωσε η Χριστίνα Παππά κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας. “Οι συγκινήσεις συνεχίζονται στο Asia Express. Έχω μπροστά μου έξι ζευγάρια. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι λείπει το ζευγάρι της Χριστίνας με τον Δημήτρη. Η Χριστίνα σήμερα ένιωσε μια αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και γι’ αυτό δεν είναι μαζί μας τώρα. Ευχόμαστε βεβαίως να είναι καλά. Είναι ο Δημήτρης μαζί της και την προσέχεις και μακάρι να είναι σύντομα κοντά μας αφού το ξεπεράσει όλο αυτό”, είχε πει.

“Δεν υπάρχει θέμα στεναχώριας. Αν υπάρχει θέμα υγείας, γιατί κάτι μας είπε ότι δεν αισθάνθηκε καλά, τι να μας στεναχωρήσει; Καλύτερα για τη γυναίκα να πάει σπίτι της με το παιδί της να μην ταλαιπωρούνται αν είναι θέμα υγείας”, σχολίασε ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την ανακοίνωση.

Νικητές της ασυλίας και της ευκαιρίας να απολαύσουν την Ασία ως τουρίστες και όχι ως διαγωνιζόμενοι, ήταν ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος.

Οι παίκτες είχαν υποσχεθεί πως αν κέρδιζαν την ασυλία θα τη χάριζαν στην αμέσως επόμενη ομάδα, ωστόσο, τελικά αποφάσισαν να την κρατήσουν.

Πάντως, ο Νάσος Γαλακτερός σοκαρίστηκε με τις εικόνες που αντίκρισε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, σχολιάζοντας τις άσχημες συνθήκες στις οποίες ζουν οι άνθρωποι εκεί.

“Αχ Θεέ μου, που έχουμε έρθει; Κοίτα εκεί σπίτια… Ρε συ, που ήρθαμε ρε; Αχ κορίτσι μου! Κοριτσάκι μου όμορφο! Κοίτα που μεγαλώνει αυτό το κοριτσάκι. Τι μας νοιάζει τώρα το Ice Factory, κοίτα πού ζουν οι άνθρωποι”, είπε και πρόσθεσε:

“Αδιαφορώ για την αποστολή ειλικρινά. Και μόνο που αντικρίζω που ζουν αυτοί οι άνθρωποι, τα παιδάκια που με χαιρετάνε, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να καταλάβει. Με το που φτάσαμε εκεί πέρα, η μυρωδιά που υπήρχε. Δεν την αντέχαμε. Την συνηθίσαμε φυσικά μετά από λίγο. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι σπιτάκια ψαράδων και ξαφνικά βλέπω ότι είναι τα σπίτια τους. Κρεβατάκια από παιδάκια, παιδάκια με χαιρετάνε και είναι η πιο φτωχή λιμνούπολη που ίσως υπάρχει στον κόσμο. Αν δεν το ζήσεις, αν δεν το νιώσεις, αν δεν το μυρίσεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις και δεν ξέρω αν οι εικόνες μπορούν να δείξουν αυτό το πράγμα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments