Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει, αλλά όχι για όλους – Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει, αλλά όχι για όλους – Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από την επιδείνωση του καιρού

Επίδεινωση θα παρουσιάσει από το βράδυ της Πέμπτης, αρχικά στη βορειοδυτική Ελλάδα ενώ από Παρασκευή θα έχουμε επιδείνωση και βροχές σε αρκετές περιοχές αλλά όχι σε όλη την επικράτεια.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία θα είναι η δυτική και κεντρική Ελλάδα καθώς και η δυτική Μακεδονία ενώ προς το βράδυ της Πέμπτης βροχές αναμένονται και στην κεντρική Μακεδονία και τη βόρεια Πελοπόννησο. Στα δυτικά οι άνεμοι θα είναι ήπιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 5 που θα φτάσουν στο κεντρικό Αιγαίο και στο Καρπάθιο πέλαγος τα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα πέσει κάτω από τους 11 βαθμούς, με εξαίρεση περιοχές της Θράκης και τα ορεινά της Πελοποννήσου και της κεντρικής Ελλάδας που θα αγγίξει τους 5 με 7 βαθμούς Κελσίου. Τις μεσημεριανές ώρες ο υδράργυρος δε θα ξεπεράσει τους 25 με 26 βαθμούς.

Στην Αττική η θερμοκρασία αναμένεται μεταξύ 17 και 26 βαθμών με κάποιες νεφώσεις και ανέμους 3 με 4 μποφόρ.

Γύρω από τη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιές που θα γίνουν βροχές στη διάρκεια της μέρας, πρώτα στους νομούς Πέλλας, Ημαθίας και Σερρών που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν και πιθανά να έχουμε βροχόπτωση και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.