Ελλάδα

Κολωνός: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψή της

Κολωνός: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψή της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η μητέρα της 12χρονης αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη το πρωί, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι στη γιαγιά τους

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη 37χρονη «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη 37χρονη, ημεδαπή με ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση

Σε συνέχεια του από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου, συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Οι δηλώσεις των δικηγόρων της μητέρας – Απειλεί να αυτοκτονήσει και αρνείται τις κατηγορίες

Η μητέρα της 12χρονης, η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ, αρνείται τις κατηγορίες σύμφωνα με τους δικηγόρους της, που την επισκέφθηκαν.

Η συνήγορος της οικογένειας, κα. Ταραχοπούλου, είπε ότι η μητέρα της 12χρονης κλαίει και φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά, ενώ λέει ότι θα αυτοκτονήσει. Η κ. Ταραχοπούλου εκτιμά ότι οι μικροκαταθέσεις αυτές έγιναν προκειμένου ο κατηγορούμενος να ενοχοποιήσει τη μητέρα της 12χρονης.

Η μητέρα της 12χρονης αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο, πιθανότατα στις 11:00, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι στη γιαγιά τους.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έλαβε τη δικογραφία, στην οποία η μητέρα κατηγορείται για μαστροπεία, και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή της. Υποστήριξε, δε, ότι τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας τα έκανε ο 53χρονος προς τη 12χρονη για μικροποσά 20-25 ευρώ κάτι που εκείνη δεν γνώριζε.

Ο κ. Λύτρας είπε επίσης, ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη νωρίτερα, και αντιμετωπίζει κατηγορία για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 χρόνων από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Προφυλακιστέοι ο 53χρονος και ο 42χρονος

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση και αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές Τριπόλεως ή Γρεβενών.

Κατά τις απολογίες τους φέρονται να τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, αρνούμενοι τον βιασμό του παιδιού και υποστηρίζοντας ότι είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι πλήρωνε το κορίτσι όσες φορές συνευρέθηκε μαζί του, δίνοντας τα χρήματα στην ίδια και όχι στον 53χρονο συγκατηγορούμενό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments