Ελλάδα

Κολωνός: Στον ανακριτή οι 2 κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Στον ανακριτή οι 2 κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι αρχές θα δημοσιοποιούν τα στοιχεία κάθε φορά που θα ταυτοποιείται ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στη νοσηρή υπόθεση.

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου περνάει σήμερα ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε μία 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό. Μαζί του και ο 42χρονος. Εναντίον τους ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή.

Με εισαγγελική εντολή χθες Τρίτη δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους. Οι αρχές θα προχωρούν σε ανάλογη κίνηση κάθε φορά που θα ταυτοποιείται ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στη νοσηρή υπόθεση.

Πρόκειται γα τον Μίχο Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, που γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1969 στο Αγρίνιο και τον Σοφιανίδη Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, που γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1980 στη Νίκαια Αττικής. Οι φωτογραφίες του και τα στοιχεία της ταυτότητάς του δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Με αυτό τον τρόπο οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η 12χρονη ήταν το μόνο θύμα του 53χρονου ή αν και άλλα ανήλικα παιδιά θα αναγνωρίσουν το πρόσωπό του και θα αποκαλύψουν αντίστοιχες πράξεις.

Οι αρχές εξετάζουν, παράλληλα, εάν ο 53χρονος δρούσε μόνος του ή είχε και συνεργούς, ενώ διερευνούν τα ίχνη όσων ήταν έτοιμοι να πληρώσουν για να βιάσουν το ανήλικο κορίτσι.

Στα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου, αναζητούν οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων τα ηλεκτρονικά ίχνη των συνομιλητών του 53χρονου φερόμενου παιδεραστή.

Ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ με φωτογραφίες της 12χρονης σε ανώνυμα Chat, και από εκεί «ψάρεψε» τους 213 ενδιαφερόμενους πελάτες, που ήταν έτοιμοι να δώσουν από 50 έως 100 ευρώ για να εκμεταλλευτούν και να κακοποιήσουν το παιδί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments