Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Επί Μητσοτάκη θωρακίσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας

Παναγιωτόπουλος: Επί Μητσοτάκη θωρακίσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας

Πηγή Φωτογραφίας: fn Nikos I. Panagiotopoulos

«Στο έργο που επιτεύχθηκε επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρθηκε σε σημερινή του ανάρτηση στο Facebook ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Στο έργο που επιτεύχθηκε επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρθηκε σε σημερινή του ανάρτηση στο Facebook ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Συμμετείχα σήμερα στη Σύνοδο Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στο ΟΑΚΑ» έγραψε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόσθεσε: «Αναφέρθηκα στο έργο που επιτεύχθηκε επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, τη θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων, την Αμυντική Διπλωματία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα».

Παναγιωτόπουλος: Συλλυπητήρια στον Ακάρ για τους 41 νεκρούς στο ανθρακωρυχείο

Μετά τη χθεσινή ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Twitter του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την τραγωδία στο ανθρακωρυχείο της Μπαρτίν, ακολούθησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος έστειλε μήνυμα στον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τους 41 νεκρούς.

Την επικοινωνία γνωστοποίησε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, αναφέροντας σχετικά πως «Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μετέφερε τα συλλυπητήριά του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ σχετικά με το ατύχημα στο ορυχείο της Μπαρτίν στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 41 εργάτες.

Μετά την έκρηξη στο ορυχείο που ανήκει στο ίδρυμα Amasra, το τουρκικό ίδρυμα ανθρακίτη (TTK) μετέφερε στον Χουλουσί Ακάρ τα συλλυπητήρια και τα μηνύματα υποστήριξης από πολλούς ομολόγους του. Μεταξύ αυτών των ονομάτων ήταν και ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments