Ελλάδα

12χρονη Σεπόλια: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

12χρονη Σεπόλια: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό. Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι η μητέρα της 12χρονης που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση δεν έπεισε ότι είναι αμέτοχη σε όσα φρικώδη βίωνε το παιδί. Η μητέρα της 12χρονης οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον της 33ης ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού της κόρης της στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της. Μάλιστα, φέρεται να επικαλέστηκε και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν αντελήφθη τι συνέβαινε. Μόλις άκουσε την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, η μητέρα της 12χρονης ξέσπασε σε ουρλιαχτά, τα οποία ακούγονταν έξω από την αίθουσα.

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν νωρίτερα οι τρεις συλληφθέντες

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Η προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και να δώσουν εξηγήσεις στην Τετάρτη. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδοθεί.

Σεπόλια: Κατέρρευσε η κόρη της – «Μαμά όχι! Όχι! Σε παρακαλώ»

Βλέποντας την 37χρονη να φεύγει με το περιπολικό και να παίρνει τον δρόμο για τις φυλακές τα παιδιά της κατέρρευσαν. Ο γιος της μόλις έφευγε το περιπολικό έπεσε κάτω και φώναζε «Μαμά όχι! Όχι! Σε παρακαλώ» ενώ η κόρη της ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ήταν φορτισμένη, έκλαιγε και βρισκόταν σε σοκ καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας της, ενώ λίγο νωρίτερα είχα καταθέσει υπέρ της η ενήλικη κόρη και ο ενήλικος γιος της, αλλά και η θεία της 12χρονης από τη Λευκάδα, που ήταν και το πρόσωπο που ανακάλυψε τι συνέβαινε στο κορίτσι.

Η κατηγορούμενη φέρεται να δέχτηκε ερωτήσεις από την ανακρίτρια για τα εμβάσματα που βρέθηκαν από το άνοιγμα του κινητού της 12χρονης. Σε αυτό υπήρχαν τέσσερα στιγμιότυπα οθόνης από τραπεζικά εμβάσματα, τα οποία κατέληγαν στο λογαριασμό της μητέρας. Η πρώτη κατάθεση ήταν 25 ευρώ στις 31 Ιουλίου 2022 και ακολούθησαν άλλη μη κατάθεση των 25 ευρώ και μια των 20 ευρώ προς το λογαριασμό της μητέρας, ενώ υπήρχε μια συναλλαγή μέσω iris (με καταχώρηση τηλεφωνικού αριθμού της 12χρονης) ύψους 40 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments