Ελλάδα

12χρονη Κολωνός: Απολογήθηκε η μάνα – Αρνείται τις κατηγορίες

12χρονη Κολωνός: Απολογήθηκε η μάνα – Αρνείται τις κατηγορίες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολοκλήρωσε την απολογία της στην ανακρίτρια η μητέρα της ανήλικης στο Κολωνό

Ολοκλήρωσε την απολογία της στην ανακρίτρια η μητέρα της ανήλικης στο Κολωνό η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.  Σύμφωνα με πληροφορίες σε μια ιδιαίτερη φορτισμένη απολογία αρνήθηκε κάθε κατηγορία που της αποδίδεται. Έξω από το κτήριο 10, βρίσκονταν η θεία της 12χρονης και τα δυο ενήλικα παιδιά της.

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν νωρίτερα οι τρεις συλληφθέντες

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Η προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και να δώσουν εξηγήσεις στην Τετάρτη. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδοθεί.

Ποια τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας

Σύμφωνα με τη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία που την βαρύνουν, στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της και τα οποία, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενό της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα.

Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που τη φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού από το wi-fi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Η ίδια από την πλευρά της αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό. Μάλιστα, επικαλείται τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο όταν ενημερώθηκε από τη θεία του παιδιού για το τι συμβαίνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments