Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε ελάχιστα με τους Μιλγουόκι Μπακς στην Preseason του NBA, προερχόμενος και από πλήρη αγωνιστική δράση με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2022.
Ακόμη κι έτσι όμως, ως κορυφαίος παίκτης πια του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει από το video με τις κορυφαίες στιγμές της Preseason του “μαγικού κόσμου”.Στο video που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του NBA στο youtube, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς εμφανίζεται να τρώει σνακ την ώρα του αγώνα των “ελαφιών” και να το απολαμβάνει στον πάγκο της ομάδας του.
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.
Παναθηναϊκός: Ανατριχιαστικό teaser για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανέβασε ακόμη περισσότερο την προσμονή για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», δημοσιεύοντας ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό teaser μέσα από το glass floor του Telekom Center Athens. Μπατίστ, Αλβέρτης, Ομπράντοβιτς, Διαμαντίδης και Σλούκας πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο με έντονο συμβολισμό, λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο διήμερο της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.
ΑΕΚ: Στο 52,6% οι πιθανότητες πρόκρισης – Ο δρόμος για την 24άδα του Champions League
Η νίκη της ΑΕΚ επί της ΛΑΣΚ στην πρεμιέρα της League Phase άλλαξε άμεσα τον ευρωπαϊκό της «χάρτη». Οι πιθανότητες πρόκρισης στην πρώτη 24άδα ανέβηκαν στο 52,6%, όμως ο δρόμος παραμένει απαιτητικός: οι προσομοιώσεις τοποθετούν ως βασικό όριο τους 11 βαθμούς, ενώ στους 12 η Ένωση φτάνει πλέον σε πιθανότητες πρόκρισης της τάξης του 90%.
Ολυμπιακός: Οι τέσσερις συνεργάτες του Αλγουαθίλ – Οι ρόλοι και οι αλλαγές
Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ δεν ήρθε μόνος στον Ολυμπιακό. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη δίπλα του τέσσερις στενούς συνεργάτες με διαφορετικές αρμοδιότητες, από την τακτική ανάλυση και τη φυσική κατάσταση μέχρι την προπόνηση των τερματοφυλάκων. Η νέα δομή φέρνει παράλληλα σημαντικές αλλαγές στο υπάρχον επιτελείο των Πειραιωτών.
Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Στις 21:00 το τζάμπολ – Πού θα δείτε το ματς
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Κύπρο και το βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 στη Λευκωσία και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ.
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Στις 20:00 το πρώτο δυνατό τεστ – Πού θα δείτε το ματς
Ο νέος Παναθηναϊκός AKTOR του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δίνει το πρώτο πραγματικά δυνατό φιλικό τεστ της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στη Ρόδο. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ACTION 24.
Ποντένσε για Μεντιλίμπαρ: «Έβαζε τους παίκτες να κάνουν τούμπες για κάθε λάθος»
Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποκάλυψε μία από τις πιο ιδιαίτερες μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θυμήθηκε ότι ο Βάσκος έβαζε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τούμπες όταν αστοχούσαν σε άσκηση τελειωμάτων ή έκαναν επιλογή που δεν του άρεσε, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Κωνσταντή Τζολάκη, ο οποίος σήμερα εντυπωσιάζει στην Premier League με τη Χαλ.
ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς άλλαξε τα πάντα σε 15 μήνες – Πρωτάθλημα και Champions League
Δεκαπέντε μήνες ήταν αρκετοί για τον Μάρκο Νίκολιτς ώστε να αλλάξει ξανά τη διαδρομή της ΑΕΚ. Από την αμφισβήτηση των πρώτων ημερών, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, την επιστροφή στο Champions League και πλέον την πρώτη νίκη της Ένωσης στη διοργάνωση έπειτα από δύο δεκαετίες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η ομάδα έχει αποκτήσει ξανά ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα.
Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης παρουσιάζει Αλγουαθίλ – Στις 18:00 η πρώτη προπόνηση
Η εποχή του Ιμανόλ Αλγουαθίλ στον Ολυμπιακό αρχίζει και επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να παρουσιάσει τον νέο προπονητή στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του 55χρονου Βάσκου.