Ελλάδα

Αγρίνιο: Ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής συνελήφθη για ασέλγεια σε τετράχρονο αγόρι

Αγρίνιο: Ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής συνελήφθη για ασέλγεια σε τετράχρονο αγόρι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία του και φωτογραφίες του

Ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα με σχετική εισαγγελική διάταξη, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της  ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό  ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση. Φωτογραφίες ΕΔΩ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments