Lifestyle

Οι θρυλικές γυμνές φωτογραφίες Ελληνίδων ηθοποιών που άφησαν εποχή

Οι θρυλικές γυμνές φωτογραφίες Ελληνίδων ηθοποιών που άφησαν εποχή

Πηγή Φωτογραφίας: pagenews creation

Οι θρυλικές γυμνές φωτογραφίες Ελληνίδων ηθοποιών που άφησαν εποχή

Σε μία εποχή που το γυμνό ήταν απαγορευμένο, και παρέπεμπε σε γυναίκες ελευθέρων ηθών, και το πιο αποκαλυπτικό ήταν το μαγιό, υπήρξαν Ελληνίδες πρωταγωνίστριες – σταρ που τόλμησαν και κάθε άλλο παρά “στιγματίστηκαν” από την απόφασή τους να εμφανιστούν ή να φωτογραφηθούν όπως ακριβώς γεννήθηκαν…

Καλλονές της εποχής, με επιτυχίες που ακόμα και σήμερα δύσκολα αντιλαμβάνεσαι το μέγεθός τους, λαμπερές σταρ, η κάθε μία ξεχωριστή τόλμησαν να κάνουν τη γυμνή εμφάνιση σε μία άκρως συντηρητική κοινωνία…σπάζοντας τα ταμπού!

Ρίκα Διαλυνά

Από τις πιο ωραίες γυναίκες και με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1954 και την 5η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, η Ρίκα έφερε το εκλεπτυσμένο στην εγχώρια σκηνή…με ευρωπαϊκή κομψότητα και στιλ.

Η Ρίκα είχε προτάσεις για το εξωτερικό και σε μία από αυτές είπε το ναι. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική, στα δοκιμαστικά της ταινίας «Διάλογοι εταίρων» το 1966. Μια ταινία που ανέλαβαν να γυρίσουν Αμερικάνοι παραγωγοί με θέμα την Αρχαία Ελλάδα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Έλενα Ναθαναήλ

‘Ελενα Ναθαναήλ, μεσουράνησε τις δεκαετίες του 60 και του 70, με τα χαρακτηριστικά μακριά ολόμαυρα μαλλιά της. Η καλλίγραμμη φιγούρα της και τα πανέμορφα μάτια της, μάγευαν, όπως και οι γυμνές της εμφανίσεις στην ταινία “Η Αναζήτησις”.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ή αλλιώς η εθνική μας σταρ, που αν και το γυμνό δεν ήταν στην κοσμοθεωρία της, και στην καριέρα της, ωστόσο έχει κάνει γυμνά περάσματα από την κινηματογραφική οθόνη…

Η Αλίκη, στην θρυλική ταινία του 1981 «Κατάσκοπος Νέλλη»

Ζωή Λάσκαρη

Γυναίκα είδωλο και από τις πλέον τολμηρές της γενιά της. Η Ζωή Λάσκαρη λατρεμένη του φακού, κινηματογραφικού και φωτογραφικού πόζαρε με ένα κορμί ασύλληπτων αναλογιών, και  με άνεση μοντέλου γυμνή στα αρχεία ερείπια για τις ανάγκες της ελληνικής έκδοση του Playboy το 1985.

Άννα Φόνσου

Η Άννα Φόνσου επίσης από τις τολμηρές ηθοποιούς της εποχής της και με συμμετοχή σε αρκετές αισθησιακές ταινίες.

Η Άννα Φόνσου μαζί με τον Φαίδων Γεωργίτση στην ταινία του 1972 «Πιο θερμή κι απ΄τον ήλιο»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments