Ελλάδα

Εφιαλτική αποκάλυψη της 12χρονης: «Ο Μίχος με υποχρέωνε να κάνω σεξ με 5 άντρες μέσα σε 30 λεπτά»

Εφιαλτική αποκάλυψη της 12χρονης: «Ο Μίχος με υποχρέωνε να κάνω σεξ με 5 άντρες μέσα σε 30 λεπτά»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- Magnesia News

Μήνυμα σοκ: Η 12χρονη φαίνεται να ρωτάει τον Μίχο αν έχει κάνει τα ίδια και στη μητέρα της

Στο «φως» νέα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε η 12χρονη στον Κολωνό με τον Ηλία Μίχο. Σε ένα από αυτά φέρεται να ρωτά τον βιαστή και μαστροπό της εάν κακοποιεί σεξουαλικά και τη μητέρα της. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκόμενων στην υπόθεση προσώπων αναμένεται να φέρει συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Συγκλονιστική κατάθεση έχει δώσει η 12χρονη από τα Σεπόλια στις Αρχές, αποκαλύπτοντας ότι ο ήδη προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος την πήγαινε και σε οίκο ανοχής που βρισκόταν σε απόσταση δεκαπέντε με είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο.

Oι λεπτομέρειες που δίνει το παιδί, απαντώντας σε ερωτήσεις παιδοψυχολόγου, αποκαλύπτουν τη έκνομη δραστηριότητα του ήδη προφυλακισμένου Ηλία Μίχου αλλά και τη φρίκη που έζησε το παιδί το οποίο, όπως λέει, υποχρεωνόταν να βρεθεί μέσα στην ίδια μέρα -και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα- ακόμα και με πέντε πελάτες – βιαστές. Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της η ανήλικη περιγράφει ότι πληρωνόταν ακόμα και για τις φωτογραφίες που διακινούσαν και απεικόνιζαν το παιδί χωρίς καν να φορά ρούχα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το παιδί περιγράφει πως όταν πήγαινε με τον Μίχο στον οίκο ανοχής, τούς άνοιγε πάντα ένα άνδρας τον οποίο περιγράφει. Και μια φορά τον άκουσε να λέει στον κατηγορούμενο «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε». Εκεί, όπως είπε το παιδί, ερχόταν σε επαφή με τον Μίχο και αμέσως μόλις εκείνος ολοκλήρωνε την πράξη του βιασμού, όπως έχει πει, ερχόταν άλλος στο ίδιο δωμάτιο λέγοντας μάλιστα πως τα χρήματα τα έπαιρνε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

Όταν ρωτήθηκε πού της έλεγε ότι θα την πάει ο κατηγορούμενος, το παιδί απάντησε ότι μου έλεγε θα πάμε στο μπ@@ρδ@λ@. Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το παιδί μέσα σε μιάμιση ώρα είχε συναντηθεί με πέντε πελάτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments