Lifestyle

Maluma: Σώμα και φωνή έρωτας…

Maluma: Σώμα και φωνή έρωτας…

Πηγή Φωτογραφίας: The Fashionisto

Σου αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την προσωπική του ζωή!

Ο Κολομβιανός καρδιοκατακτητής Maluma έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην μουσική βιομηχανία το 2012 (ναι, πέρασαν κιόλας 10 ολόκληρα χρόνια) σημειώνοντας έκτοτε δεκάδες music hits, που έχουν αγαπηθεί από όλον τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, δε γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο οποίος προσπαθεί να κρατά τις σχέσεις του, σαν επτασφράγιστο μυστικό, χωρίς να προχωρά στη δημοσιοποίησή τους. Ωστόσο, αίσθηση έκανε το φλογερό φιλί που έδωσε στην τωρινή του σύντροφο Susana Gomez στα Billboard Latin Music Awards 2022, κάνοντάς μας να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για όλες τις σχέσεις του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma)

Εσύ γνωρίζεις το dating history του Κολομβιανού τραγουδιστή;

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να βγαίνει με το γνωστό μοντέλο από την Κροατία το 2018, σύμφωνα με το PopSugar. «Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται μια σχέση μου. Είναι σημαντικό για εμένα, αφού κατ’ αυτόν τον τρόπο οι θαυμαστές μου γνωρίζουν, ότι κι εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος που ερωτεύεται, κλαίει, πονάει, όπως οποιοσδήποτε άλλος. Η Natalia είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για εμένα. Ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή και ομολογώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», έχει αποκαλύψει ο Maluma στο Hola! Παράλληλα, σε άλλες του δηλώσεις επεσήμανε πως ήταν πολύ βασικός ο ποιοτικός χρόνος που περνούσαν μαζί, υπογραμμίζοντας πως τα θεμέλια μιας σχέσης για εκείνον είναι η αλληλοϋποστήριξη , η αγάπη και οι ευτυχισμένες στιγμές με το έτερον του ήμισυ.

View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma)

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας, αναμένοντας να δούμε πού θα οδηγήσει, τελικά, αυτή η σχέση. Έως τότε ας απολαύσουμε μαζί τη νέα μουσική του επιτυχία με τίτλο Junio, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και έχει κάνει ήδη χαμό!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments