Lifestyle

Open Weekend: Η Τσολάκη διέρρευσε ρεπορτάζ για την εκπομπή της Σκορδά που δεν φαντάζεται κανείς

Open Weekend: Η Τσολάκη διέρρευσε ρεπορτάζ για την εκπομπή της Σκορδά που δεν φαντάζεται κανείς
Η νέα τηλεοπτική χρονιά έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και ήδη οι ιθύνοντες των καναλιών έχουν αρχίσει τις αλλαγές τόσο στις πρωινές εκπομπές, όσο και στις σειρές.

Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» και την νέα ένταξη της Μαρίας Κορινθίου, τώρα έρχονται αλλαγές και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη, χθες (21/10) έγινε μια μαραθώνια σύσκεψη με όλα τα στελέχη του τηλεοπτικού Σκαϊ και έγιναν συζητήσεις για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην εκπομπή, «Πρωινό μας», ώστε να δουν τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν.

Έτσι στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο αλλαγής ώρας, η ένταξη νέου προσώπου στο πάνελ αλλά και να έχουν περισσότερα πρωτογενή θεματα στην εκπομπή. Αυτό όμως που μας έκανε να μείνουμε με «ανοιχτό» το στόμα ήταν η αποκάλυψη της Ελένη Τσολάκη.

View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki)

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στους συνεργάτες της πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το πρόσωπο έκπληξη που «γλυκοκοιτάζει» η Φαίη Σκορδά για την εκπομπή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments