Lifestyle

Η εξομολόγηση πρώην Playmate για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

Η εξομολόγηση πρώην Playmate για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

Πηγή Φωτογραφίας: instagram andreani tsafou

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
H Ανδρεανή Τσάφου, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη μάχη της με την ανορεξία

H Ανδρεανή Τσάφου, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη μάχη της με την ανορεξία κατά την εφηβεία της αποκαλύπτοντας πως είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 42 κιλά με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για έξι μήνες.

«Ήμουν 13 ετών όταν διαγνώστηκα με ανορεξία. Είχα ξεκινήσει σταδιακά να μειώνω την τροφή μου. Ήμουν τυχερή που δεν διασωληνώθηκα. Έφτασα να ζυγίζω 42 κιλά και νοσηλεύτηκα για έξι μήνες στο νοσοκομείο στο Ρίο.

Οι γονείς μου αναρωτιόνταν τι λάθος έκαναν μαζί μου και η παιδοψυχολόγος τους εξήγησε ότι ήμουν ένα ευαίσθητο παιδί. Η ανορεξία ήταν αποτέλεσμα του ότι δεν μπορούσα να εξωτερικεύσω και να επεξεργαστώ τα συναισθήματά μου», είπε αρχικά η Ανδρεανή Τσάφου στη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου.

Η Ανδρεανή Τσάφου εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Δεν φοβήθηκα να γίνω μοντέλο επειδή είχα δώσει μάχη με την ανορεξία. Έμαθα πια να μην επηρεάζει η ευαισθησία μου την υγεία μου».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο