Lifestyle

Μπιθικώτσης: «Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί»

Μπιθικώτσης: «Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί»

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε για το διαζύγιό του με την σύζυγό του, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του από 1,5 χρόνο γάμου. Θυμίζουμε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν μετά από δύο αναβολές λόγω κορονοϊού, στις 15 Ιουλίου του 2021 στη Μύκονο με πολιτικό γάμο.

View this post on Instagram

A post shared by Bithikotsis Grigoris B (@grigoris_bithikotsis)

«Είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά θα πω ένα ναι ή ένα όχι. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Το μόνο που μπορώ να σου πω γιατί τα πράγματα είναι πολύ φρέσκα είναι ότι η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που μου στάθηκε πολύ που την αγάπησα πολύ και την αγαπώ πολύ. Είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με πάρα πολλά χαρίσματα, είναι μια εξαιρετική μητέρα για την κορούλα μας και την κόρη της, Μαρία.

Πάντα θα την αγαπώ, πάντα θα την εκτιμώ. Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι μαζί ως σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί. Αλλά θα ήθελα αυτή τη στιγμή να μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι κάτι πολύ φρέσκο και κάτι που πονάει πολύ. Η αγάπη δεν φτάνει ποτέ στο τέλος. Θα κάνω ότι μπορώ τουλάχιστον για να έχουμε μια σχέση, το οποίο βέβαια θέλει το χρόνο του, ώστε και οι δυο μας, ο καθένας με το ρόλο του, να μεγαλώσουμε ένα υγιές κι ένα ευτυχισμένο κορίτσι, το οποίο είναι ένα δώρο θεού που μας ήρθε», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments