Πολιτική

Βαρουφάκης για την Μπακαδήμα: Συνεχίζουμε, έχουμε νέο κόσμο

Βαρουφάκης για την Μπακαδήμα: Συνεχίζουμε, έχουμε νέο κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτή του ΜέΡΑ 25 κ. Φωτεινής Μπακαδήμα σχολίασε ο γραμματέας του κόμματος κ. Γιάνης Βαρουφάκης

Την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτή του ΜέΡΑ 25 κ. Φωτεινής Μπακαδήμα σχολίασε ο γραμματέας του κόμματος κ. Γιάνης Βαρουφάκης. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Κατανοώ ότι, τώρα που οι Έλληνες ολιγάρχες εξαπολύουν επιθέσεις, μηνύσεις και προσωπικές απειλές απέναντι στους βουλευτές και τις βουλεύτριες του μοναδικού κόμματος το οποίο τους κατονομάζει και για αυτό τους πειράζει τόσο πολύ, κάποιες-κάποιοι από εμάς, από την κοινοβουλευτική ομάδα μπορεί να μην άντεξαν, να μην αντέξουν. Εμείς συνεχίζουμε, δεν θα κάνουμε πίσω και μας ενισχύει ιδιαίτερα ότι έχουμε νέο κόσμο που εισέρχεται έτοιμος για αυτόν τον αγώνα εναντίον της ολιγαρχίας».

Φωτεινή Μπακαδήμα: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25

Η Φωτεινή Μπακαδήμα, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής την επιστολή ανεξαρτητοποίησης της. Μετά και τη νέα αποχώρηση, καθώς έχουν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις της Αγγελικής Αδαμοπούλου και της Κωνσταντίνας Αδάμου το ΜέΡα25 αριθμεί πλέον 6 βουλευτές.

«Δεν θα κάνουμε πίσω. Την ώρα που το ΜέΡΑ 25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχης. Όλες και όλοι κρίνονται», σχολιάζει το ΜέΡΑ 25 για τη Φωτεινή Μπακαδήμα που υπήρξε μια εκ των στενότερων συνεργατών του Γιανη Βαρουφάκη κατά τη θητεία του στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Οικονομικών.

Η Φωτεινή Μπακαδήμα ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments