Αθλητισμός

Στα κόκκινα θα ντυθεί η Φράιμπουργκ: Πήρε 2.500 εισιτήρια ο Ολυμπιακός

Στα κόκκινα θα ντυθεί η Φράιμπουργκ: Πήρε 2.500 εισιτήρια ο Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube

Ο Ολυμπιακός θα έχει τη στήριξη περίπου 2.500 οπαδών του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την ερχόμενη Πέμπτη με τη Φράιμπουργκ (27/10, 22:00) στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική του Europa League και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα για να έχει το προβάδισμα πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League την τελευταία αγωνιστική.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Οι ερυθρόλευκοι που ήρθαν ισόπαλοι στην προηγούμενη αγωνιστική με την Καραμπάγκ (0-0), θέλουν να έχουν το πλεονέκτημα απέναντι στη Ναντ την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη στη «μάχη» της τρίτης θέσης και το ματς με τη Φράιμπουργκ είναι σημαντικό για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Η ομάδα του Μίτσελ μάλιστα θα έχει και μεγάλη στήριξη στην αναμέτρηση της Πέμπτης, καθώς στη Γερμανία θα βρεθούν περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού.Η Φράιμπουργκ, κατόπιν συνεννόησης με τον Ολυμπιακό, αλλά και την UEFA έδωσε 2.500 εισιτήρια στους πρωταθλητές Ελλάδας, τα οποία έχουν κάνει ήδη… φτερά, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δίνει σε ακόμη εκτός έδρας ματς δυναμικό παρόν στην κερκίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments