Πολιτική

Γεραπετρίτης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας και με βάση την απογραφή του 2021

Γεραπετρίτης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας και με βάση την απογραφή του 2021

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ως προς τις επόμενες εκλογές, τόνισε ότι η διεξαγωγή τους δεν πρόκειται να επηρεάσει τον τις πανελλαδικές εξετάσεις, των οποίων η ημερομηνία διεξαγωγής έχει ήδη ανακοινωθεί
Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας με βάση τη νέα απογραφή του 2021, ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, χαρακτηρίζοντας την απλή αναλογική «κανονική βόμβα».

Ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι η επικείμενη συμφωνία των υπουργών Ενέργειας λειτουργεί στην πτώση της τιμής του φυσικού αερίου, ενώ ως προς ενδεχόμενες επόμενες επιδοτήσεις για τους πολίτες σημείωσε ότι θα υπάρχουν, όσο υπάρχει ανάγκη. «Το 40% του πληθωρισμού προέρχεται από τις τιμές στην ενέργεια» πρόσθεσε ακόμη, ξεκαθαρίζοντας ότι αναλόγως των τιμών θα πρέπει να υπάρχει και παρέμβαση του κράτους.

Ο κ. Γεραπετρίτης αποσαφήνισε ότι, προς ώρας, δεν υπάρχει κάποια καμία σκέψη για fuel pass 3, ενώ για την επενδυτική βαθμίδα τόνισε ότι είναι εφικτό να κερδηθεί και πριν από τις εκλογές.

Ως προς τις επόμενες εκλογές, πρόσθεσε ακόμη ότι η διεξαγωγή τους δεν πρόκειται να επηρεάσει τον τις πανελλαδικές εξετάσεις, των οποίων η ημερομηνία διεξαγωγής έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα περί «επιδείνωσης, διαχρονικά, των ελληνοτουρκικών επί Δεξιάς» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η δήλωση αυτή «αποτελεί αυτοσαρκασμό».

«Η Ελλάδα θα ασκήσει το δικαίωμα επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια, όποτε το κρίνει σκόπιμο», πρόσθεσε ακόμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments