Lifestyle

Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ ετοιμάζει η Ναταλία Τσαλίκη

Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ ετοιμάζει η Ναταλία Τσαλίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Οkmag.gr

Ο ρόλος της θα κληθεί να διαλευκάνει μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις

Η επιτυχημένη σειρά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο «Κάνε ότι κοιμάσαι» που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 10:00 από την ΕΡΤ έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αφού καταφέρνει να συγκεντρώσει διψήφια νούμερα κατά την προβολή της.

View this post on Instagram

A post shared by Ναταλία Τσαλίκη (@nataliatsaliki_official)

Στην σειρά σύμφωνα με πληροφορίες του znews, θα εισβάλει στα επόμενα επεισόδια ως μια αδέκαστη εισαγγελέας η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη. Ο ρόλος της θα κληθεί να διαλευκάνει μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις και να οδηγήσει τους ενόχους στη φυλακή.

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Ηρώ Μπέζου, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης “Θείος Βάνιας” στο θέατρο Προσκήνιο, όπου πρωταγωνιστεί.

«Δεν θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου γιατί παίζουν και οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση που της έγινε για το τι συμβουλές της δίνουν: «Δεν θέλω να σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, με συγχωρείται. Καθόλου. Δεν υπάρχει συμβουλή».

Για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις, η Ηρώ Μπέζου απάντησε: «Προτάσεις όχι! Δεν με παρακαλάει και κανείς για να κάνω τηλεόραση. Έχουν υπάρξει δυνατότητες για κάστινγκ, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο και αυτή η πρόθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments