Lifestyle

Βιτινάρος: «Αυτός είναι ο ομορφότερος Έλληνας άνδρας – Θα τους τα μάθω όλα εγώ στο GNTM»

Βιτινάρος: «Αυτός είναι ο ομορφότερος Έλληνας άνδρας – Θα τους τα μάθω όλα εγώ στο GNTM»

Πηγή Φωτογραφίας: Sportime

Το εντυπωσιακό μοντέλο μιλά για τους Έλληνες άνδρες, τη σχέση της με τον αθλητισμό και για το ποιους αθλητές θα ήθελε να έρθουν στο GNTM

Το GNTM 5 έχει κάνει ολική επαναφορά και στον νέο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας έχουν μπει νέα πρόσωπα που ξεχωρίζουν.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

Μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία ήταν πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό, σειρά έχει η Μαίρη Βιτινάρος. Η υπερκαλλονή έχει τον ρόλο της model instructor και coach και από τις πρώτες τις εμφανίσεις εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό.

Σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα sportdog, το εντυπωσιακό μοντέλο μιλά για τους Έλληνες άνδρες, τη σχέση της με τον αθλητισμό και για το ποιους αθλητές θα ήθελε να έρθουν στο GNTM.

Έχοντας ζήσει για χρόνια στην Αυστραλία και στην Αμερική, πώς σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα και ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις για το GNTM;

Μου αρέσει η Ελλάδα πολύ, μου αρέσει πολύ η ζωή εδώ, η ελληνική κουλτούρα και οι άνθρωποι που είναι πολύ ζεστοί. Το GNTM είναι κάτι καινούργιο για εμένα που μου αρέσει πάρα πολύ, μου αρέσει να κάνω αυτή τη δουλειά και να μαθαίνω ταυτόχρονα ελληνικά.

Προφανώς διαθέτεις τις τέλειες αναλογίες για γυναίκα – Ποιες είναι οι τέλειες αναλογίες/προσόντα για άντρες; Και ποια η άποψή σου για τους Έλληνες άνδρες;

Εμφανισιακά μου αρέσουν οι άνδρες που είναι μελαχρινοί με μούσια, τυπική ελληνική ομορφιά. Ιδανικά θα τον ήθελα πιο ψηλό από εμένα, πράγμα δύσκολο… Ο τέλειος άνδρας για εμένα είναι αυθόρμητος, εργατικός και με χιούμορ.

Σπουδές στην Ελλάδα, στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και αγάπη για το τένις. Ποια είναι η άποψη που έχεις για τους Τσιτσιπά και Σάκκαρη;

Σπούδασα οικονομικά για 4 χρόνια σε πανεπιστήμιο της Μελβούρνης. Ξεκίνησα τένις από 10 χρόνων. Το όνειρό μου από μικρή ήταν να γίνω τενίστρια, γι’ αυτό και προπονήθηκα σκληρά. Τώρα το τένις παραμένει ένα μεγάλο μου πάθος! Και οι δύο είναι πολύ καλοί αθλητές, τους εκτιμώ ιδιαίτερα και είμαι περιφανή που έχουν αναδείξει το ελληνικό τένις παγκόσμια.

Εκτός από τένις, παρακολουθείς καθόλου ποδόσφαιρο και στηρίζεις κάποια ομάδα; Έχεις κάποια συμπάθεια για ελληνική ομάδα;

Δεν είμαι καθόλου καλή στο ποδόσφαιρο, ο αδερφός μου παρακολουθεί και η ομάδα που στηρίζει είναι η Chelsea. Από ελληνικές ομάδες δεν γνωρίζω πολλά, άλλα τώρα που μένω εδώ θα βρω την ομάδα μου!

Ποιος διάσημος αθλητής θα μπορούσε να μπει στο GNTM;

Μα τα αδέρφια Αντετοκούμπο φυσικά! Και εγώ θα μπορούσα να τους διδάξω πώς να κάνουν πασαρέλα. Άλλωστε έχουν το ιδανικό ύψος!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments