Αθλητισμός

Να μας πει δημόσια ο Μαρινάκης ΠΟΙΟΣ «καραέστησε» τον Δανό διαιτητή! Το… Μέγαρο Μαξίμου;

Να μας πει δημόσια ο Μαρινάκης ΠΟΙΟΣ «καραέστησε» τον Δανό διαιτητή! Το… Μέγαρο Μαξίμου;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- Yellow Radio

Ο κ. Μαρινάκης είναι πρόεδρος του συνεταιρισμού των ομάδων της Super League. Ηγείται των «14». Και τι κάνει;

«Ήταν μια καραστημένη διαιτησία» δήλωσε, στην κάμερα του MEGA, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτή η ΤΡΟΜΕΡΗ καταγγελία δεν έγινε απλώς από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού πάνω στον εκνευρισμό του για το πέναλτι με το οποίο το ντέρμπι έληξε ισόπαλο, αλλά από τον πρόεδρο της Super League. Απόλυτα ήρεμος και ψύχραιμος ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ουσιαστικά ότι ο Δανός Κέλετ που σφύριξε το ντέρμπι της Λεωφόρου «τα είχε πάρει» για να αδικήσει τον Ολυμπιακό. Δεν… αρκέστηκε ο κ. Μαρινάκης στο κλασικό «σφαγή» που ακολούθησε την πρώτη ατάκα (μάλιστα ως μία «από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία»!!!) αλλά έκανε λόγο για έναν «στημένο διαιτητή από το πρώτο λεπτό». Μάλιστα.

Εδώ λοιπόν τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ όπως γράφει ο Βασίλης Βέργης στο SDNA. Ο κ. Μαρινάκης είναι πρόεδρος του συνεταιρισμού των ομάδων της Super League. Ηγείται των «14». Και τι κάνει; Καταγγέλλει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα ήρθε ένας διαιτητής από τη Δανία, όχι από τον Σύνδεσμο Κάτω Παναγιάς, ο οποίος ήταν «στημένος». Τι σημαίνει «στημένος»; Ότι χρηματίστηκε από κάποιον για να σφυρίξει υπέρ του Παναθηναϊκού και εναντίον του Ολυμπιακού. Μάλιστα εις το τετράγωνο.

Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ λοιπόν που πρέπει να γίνει είναι να κληθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την αθλητική δικαιοσύνη και να πει –ο ίδιος, όχι κάποιος δικηγόρος του ή ο Γιάννης Βρέντζος- ΠΟΙΟΣ «καραέστησε» τον Δανό ρέφερι για να… καρατομήσει τον Ολυμπιακό:

Τον «έστησε» ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Γιάννης Αλαφούζος; Συγχωρείστε με αλλά πιο πιθανό είναι να ζουν ο Ελβις Πρίσλεϊ, ο Τζιμ Μόρισον και ο Μάικλ Τζάκσον παρά να «στήσει» ο Αλαφούζος παιχνίδι.

Τον «έστησε» ο Μελισσανίδης που «ελέγχει την ΕΠΟ»; Πόσο… λογικό είναι να ήθελε ο Μελισσανίδης να πάει η ΑΕΚ τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό στο -4 αντί στο -3 αν νικούσε στην Τρίπολη; Προφανώς νίκη του Ολυμπιακού θα προτιμούσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στο τρίποντο.

– Τον «έστησε» ο Μπαλτάκος τον οποίο «έβαλε στην ΕΠΟ ο Μελισσανίδης με τη σύμφωνη γνώμη του Σαββίδη αλλά την άρνηση του Αλαφούζου που δεν τον ψήφισε»; Πόσο… λογικό είναι αυτό όταν τον Μπαλτάκο «τον έκανε πρόεδρο ο Μελισσανίδης»;

– Ή μήπως τον «έστησε» η κυβέρνηση την οποία ο Γιάννης Βρέντζος κατηγόρησε χθες στη Λεωφόρο (!) λόγω του τεράστιου σκανδάλου των υποκλοπών; Ο Βρέντζος που διάβασε από το κινητό του, όπως φάνηκε, μια δήλωση που του είχε σταλεί και πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση, συνδέοντας το… predator με το penalty. Σώζων κύριε τον λαό σου!

Αφήνω στην άκρη τις υποθέσεις. Δεν βγάζουν πουθενά. Εκείνος που ΟΦΕΙΛΕΙ να μιλήσει δημοσίως, ενώπιων των αθλητικών αρχών και να… λύσει τον γρίφο, είναι ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πιστεύετε ότι υπήρχε περίπτωση ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ να δήλωνε ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ «Ο διαιτητής σήμερα ήταν καραστημένος» και να θεωρούσαν οι Αγγλοι ότι είναι… απλά μια Κυριακή; Πλάκα κάνουμε; Θα τον είχαν καλέσει ΗΔΗ όλα τα αρμόδια όργανα. Ή μήπως υπήρχε ποτέ περίπτωση η Νότιγχαμ να απειλούσε με αποχώρηση από το πρωτάθλημα Αγγλίας;

Αντί να ψάχνει «φαντάσματα» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει παρά να πράξει το προφανές: να καλέσει στο γραφείο του τον Άβιλα και να τον ρωτήσει ευθέως: «Γιατί παιδί μου έκαψες τον Ολυμπιακό; Τι σου ήρθε στο μυαλό, στο 97ο λεπτό; Με τη μπάλα να πηγαίνει στο πλάγιο γιατί σήκωσες τον αγκώνα και τον κατέβασες πάνω στον Ιωαννίδη που δεν είχε καμία τύχη στη συγκεκριμένη φάση; Κατάλαβες ότι με αυτή την «εγκληματική» ανοησία σου στέρησες από τον Ολυμπιακό ένα τεράστιο διπλό που βάσει απόδοσης το άξιζε;»

Αυτά θα μπορούσε να πει ο κ. Μαρινάκης στον άνθρωπο που έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για το 1-1 της Λεωφόρου. Γιατί ο Κέλετ δεν φταίει σε τίποτα. Φάουλ είδε, φάουλ έδωσε αφού η παράβαση είναι μη αμφισβητήσιμη. Και ο συμπατριώτης του στο var του είπε απλούστατα ότι το φάουλ έγινε εντός περιοχής. Γι αυτό και ο Κέλετ έδωσε πέναλτι. Και εν συνεχεία το επιβεβαίωσε πηγαίνοντας στο μόνιτορ. Μόνο ο Ηλίας Σπάθας «κατάλαβε» ότι δεν τον ειδοποίησε ο var, αλλά σε αυτή την «επιθεώρηση» που ανεβάζει κάθε Κυριακή όλα μπορείς να τα δεις και να τα ακούσεις.

Ο Κέλετ ορθότατα σφύριξε το συγκεκριμένο πέναλτι, όπως ορθότατα ΔΕΝ έδωσε πέναλτι στη φάση που ο Παπασταθόπουλος έκοψε καθαρά τη μπάλα και στη συνέχεια προσγειώθηκε πάνω στον Σπόραρ που είχε ήδη αρχίσει να πέφτει.

Αντί η διοίκηση του Ολυμπιακού να επενδύσει στο ποδόσφαιρο που τον δικαίωσε στη Λεωφόρο με την εξαιρετική του εμφάνιση, επενδύει ξανά στην επικοινωνία και τον… πανικό. Δικαίωμά της. Αλλά δικαίωμα και όλων των άλλων να βλέπουν και να λένε την αλήθεια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε τον Κέλετ «καραστημένο». Θυμίζω απλά ότι ο ίδιος άνθρωπος:

– Είχε δει ότι όλα ήταν… υπέροχα στο «κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη», σε ένα βράδυ πραγματικής ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΦΑΓΗΣ, όπου σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού «διδάξαμε ήθος».

– Φώναζε υπέρ των Ελλήνων διαιτητών όσο ήταν στην ΕΠΟ διοίκηση Σαρρής και Γκιρτζίκης αλλά μετά «μόνο ξένοι».

– Είχε άρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ προτού ξεκινήσει το πρώτο επί Άγγλου πρωτάθλημα, αλλά εδώ και πολύ καιρό λατρεύει τον Μαρκ και τον θέλει ηγέτη της «επαγγελματικής διαιτησίας» στη Λίγκα «του».

– Είχε αποκαλέσει «χαρτιά υγείας» τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα του 2018 «γιατί ο Παπαπέτρου δεν σφύριξε φάουλ του Γιακουμάκη στον Μποτία και έγινε το 1-2 στο Φάληρο»

– Το 2019 ο ΠΑΟΚ έκανε παρέλαση σε αήττητο πρωτάθλημα με δύο νίκες εις βάρος του Ολυμπιακού αλλά αργότερα αυτό βαφτίστηκε από τη διοίκηση Μαρινάκη «πρωτάθλημα των Πρεσπών».

– Η σημερινή ΕΠΟ είναι ένα «φασιστικό μόρφωμα» αλλά όλες οι προηγούμενες όταν ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα είναι «Ακρόπολη της δημοκρατίας»!

Μου θυμίζει κάτι από τους πανηγυρισμούς Μαρινάκη όταν εξελέγη κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία τον Ιούλιο του 2019 και τη χθεσινή «ανακάλυψη Βρέντζου» για «το καθεστώς παρανομίας που λειτούργησε τα τελευταία 3 χρόνια μέσα στο Μαξίμου»! Το μόνο που απομένει είναι να δηλώσει ο κ. Μαρινάκης πως από μικρό παιδί ήταν… ΣΥΡΙΖΑ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments