Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από πέρυσι

ΠΑΟΚ: Καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από πέρυσι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Αν και ο α΄γύρος του πρωταθλήματος είχε αρκετές αναταράξεις για τον ΠΑΟΚ

Δεν ήταν μία ήρεμη σεζόν -μέχρι στιγμής- για τον ΠΑΟΚ. Χάθηκαν… εύκολοι βαθμοί με επιπόλαιο τρόπο σε δικά του ματς, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά στη βαθμολογία του. Παρ΄όλα αυτά, δύο στροφές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία με ένα 2/2 μέσα στην εβδομάδα αφενός να βελτιώσουν την εικόνα τους στον βαθμολογικό πίνακα και να προσεγγίσουν με καλύτερες συνθήκες την πρώτη δυάδα και αφ΄ετέρου να διαχειριστούν με καλύτερη ψυχολογία το διάστημα της διακοπής και την συνέχεια…

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έβγαλε αντίδραση, δεν απειλήθηκε στα μετόπισθεν και άφησε εν γένει μία εικόνα που άρεσε. Αυτήν την καλή εικόνα -λοιπόν- καλείται να δείξει και στα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά του μέσα στις επόμενες ημέρες, αντιλαμβανόμενος δε τι σημαίνουν τα δύο πιθανά τρίποντα!

Η… σύμπτωση

Την Πέμπτη το βράδυ (21:30), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στην Νεάπολη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Σε μία… διαβολική σύμπτωση και το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων διεξήχθη για την 12η και προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος! Μία κακή βραδιά για τον ΠΑΟΚ και μία ήττα που έφερε αρκετές αναταράξεις… Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ο Δικέφαλος οφείλει να παρουσιαστεί υποψιασμένος, έχοντας κατανοήσει και… βιώσει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όπως αντίστοιχα είναι και αυτό με τον Βόλο.

Πόσω μάλλον για μία ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο, μία περίοδο προετοιμασίας και «χτισίματος» που οφείλει όμως να βρίσκει μέσα από τα αποτελέσματα, «μαξιλαράκια» επιβίωσης. Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, επισημαίνοντας πως «τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα αποτυπωθούν κυρίως την επόμενη σεζόν». Πιθανότητα ήταν και μία πρσπάθεια αποσυμπίεσης της ομάδας του.

Και αυτό γιατί πρωτίστως ο ίδιος γνωρίζει πως η ομάδα του είναι η πιο νεανική απ’ όσες βρίσκονται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Γίνεται μια προσπάθεια σχεδόν από την αρχή, με πολλά νέα πρόσωπα και κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές που αρχίζουν να αναδεικνύονται την φετινή σεζόν. Δεν είναι εύκολο αυτό που επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος και να «ταιριάξει» το μπόλιασμα νεαρών παικτών στην ενδεκάδα του με στόχους και δεδομένη ασφυκτική πίεση. Είναι κομβικό για τον Δικέφαλο να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο με δύο νίκες και να δει με άλλο μάτι την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments