Αθλητισμός

Ο τραυματισμός του Ελίασον θα του ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας ξανά

Ο τραυματισμός του Ελίασον θα του ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας ξανά

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Γιατί ο Αλμέιδα... πονάει για Ελίασον και η τεράστια απώλειά του για ΑΕΚ.

Ο “Ευαγγελιστής” γράφει γιατί είναι τεράστια για την ΑΕΚ η απώλεια του Ελίασον, για τον Τσούμπερ που λες και παίζει “χακαρισμένος”, για το ότι η Ένωση έχει πρώτιστη ανάγκη την … γερμανική έκδοση του Ελβετού και όχι την ελληνική. Επίσης αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης του free Φάμπιο Μαρτίνς στον ΠΑΟΚ, το κασέ του αλλά και τις προτεραιότητες του Λουτσέσκου που είναι “10άρι” (το οποίο δεν είναι ο Πορτογάλος ακραίος) και “9άρι”!

View this post on Instagram

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο πρώτος ουσιαστικά είχε… κλέψει την θέση του δεύτερου στην ιδανική ενδεκάδα του Αλμέϊδα. Δικαίως! Και λόγω χαρακτηριστικών και λόγω διάθεσης και λόγω “χημείας” ο Σουηδός που προσαρμόστηκε άμεσα στην Ελλάδα, όσο ήταν υγιής θα είχε αναπληρωματικό τον Ελβετό κι ας έχει ο τελευταίος ένα από τα τρία υψηλότερα συμβόλαια στην ΑΕΚ. Ο Ελίασον ήταν… κομβικότατος στο παιχνίδι του Αλμεϊδα και παρότι ο κόουτς τον πήγε από δεξιά (αν κι αριστεροπόδαρος) βολευτηκε εκεί, βόλεψε και τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και η Ένωση είχε βρει την ιδανική σύνθεση. Χωρίς Τσούμπερ (που είχε και τον τραυματισμό του), χωρίς Μάνταλο, χωρις Άμραμπατ στο αρχικό σχήμα. Ο Ελίασον, όπως άλλωστε και ο Γκατσίνοβιτς και ο Πινέδα ειναι σύγχρονοι χαφ/μεσοεπιθετικοί. Μπαλάτοι, αθλητικοί, κινητικότατοι, πολυθεσίτες, που καλύπτουν πολλούς χώρους και υποστηρίζουν διαφορετικούς ρόλους και σχήματα, ικανοί και στο να πρεσάρουν μένοντας ψηλά αλλά και να ανταπεξέλθουν στην πίεση των αντιπάλου, ισορροπημένοι στο τρανζίσιον αμυντικό και επιθετικό. Τεράστια απώλεια ,λοιπόν, για τους επόμενους 4 μήνες ο Ελίασον και παρότι η ΑΕΚ στο ρόστερ της έχει τους ποιοτικούς Τσούμπερ και Άμραμπατ για την θέση του, δεν μπορούν (για διαφορετικούς λόγους) να κάνουν την δουλειά του Σουηδού. Με την τόσο γλυκιά σέντρα και την ικανότητα του στις ασίστ!

Ο τραυματισμός του Ελίασον θα του ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας ξανά. Στην Τρίπολη έδειξε πως είναι ακόμη βαρύς, περισσότερο χαλούσε τις φάσεις που πήγαν να γίνουν. Λογικά με αυτόν στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να αλλάξει ξανά πλευρά ο Γκατσίνοβιτς, να πάει από τα δεξιά. Στην ΑΕΚ από τον περασμένο χειμώνα υπήρχε ένας προβληματισμός με τον Τσούμπερ. Η ΑΕΚ όμως, προχώρησε στην αγορά του από την Άιντραχτ και του έδωσε ένα από τα κορυφαία συμβόλαια στην ομάδα. Τον Τσούμπερ όμως, της Μπουντεσλίγκα δεν τον… βλέπουν. Σε σημείο μάλιστα κάποιοι να αναρωτιούνται αν ο ίδιος έχει… “χακάρει” τον εαυτό του!! Η ΑΕΚ για να μείνει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού και του πρωταθλήματος έχει ανάγκη τον Τσούμπερ της … γερμανικής έκδοσης και όχι της ελληνικής(του τελευταίου 1,5 χρόνου). θα τον βρει;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments