Αθλητισμός

Πρόωροι τελικοί για Λίβερπουλ – Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν [Vid]

Πρόωροι τελικοί για Λίβερπουλ – Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν [Vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ESPN

Και πάλι δύσκολα έβαλε η κληρωτίδα του Champions League στην Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έβγαλε στον δρόμο της στους 16 της διοργάνωσης την Λίβερπουλ ωστόσο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει αποδείξει πως δεν μασάει...

Και με το καλησπέρα… Λίβερπουλ για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα βρουν απέναντι τους στους «16» του Champions League οι πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι καλούνται να κάνουν και πάλι αυτό που ξέρουν καλά… Να τα βάζουν με τα «θηρία» και να βγαίνουν νικητές.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα έχει για άλλη μια φορά δύσκολο έργο στα νοκ αουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι μαθημένη στα δύσκολα…

Πιο πρόσφατο παράδειγμα γι’αυτό η πορεία των Μαδριλένων στο περσινό Champions League. Oι πρωταθλητές Ισπανίας θέρισαν στο διάβα τους τους «γίγαντες» της Ευρώπης και κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου της πρώτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι , Λίβερπουλ, όλες, υποκλίθηκαν στο μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δύσκολα της πάνε λοιπόν και με… αποδείξεις.

Άλλωστε όπως λένε τα δύσκολα είναι για τους κάλους και δεν υπάρχει πιο καλός στη συγκεκριμένη διοργάνωση από την πολυνίκη του θεσμού με 14 κατακτήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments