Αθλητισμός

Αλαφούζος: Έρχεται παίκτης σε θέση που κανείς δεν περίμενε μέχρι σήμερα

Αλαφούζος: Έρχεται παίκτης σε θέση που κανείς δεν περίμενε μέχρι σήμερα

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Αλαφούζος: Αποφασίστηκε να ανέβει το μπάτζετ στους Πράσινους και τον Γενάρη να έρθουν τουλάχιστον τρεις παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει εξτρέμ τον Γενάρη που θα μπορεί να παίξει βασικός. Ο “Ευαγγελιστής”, λοιπόν, έχει τις λεπτομέρειες για το τι στυλ ακραίος θα είναι, τι κασέ θα έχει αλλά και…φωτογραφίες του. Εδώ όμως, το ρεπορτάζ μας λέει πως μπορεί να γίνει η…έκπληξη από τους Αλαφούζο/Γιοβάνοβιτς, με γουίνγκερ επιπέδου “πράσινου” top 4 (όσον αφορά στα συμβόλαια)!!

Mπόνους από την στήλη οι άλλες δυο χειμερινές προσθήκες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με το sportdog, με χαφ… τύπου Ιν Μπεομ Χουάνγκ (από short list που ήδη υπάρχει) και σέντερ φορ με έφεση στο γκολ!!

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

1. Το…τρία είναι ο αριθμός που έχει “κλειδώσει” για τα χειμερινά μεταγραφικά ψώνια. Μίνιμουμ δηλαδή θα γίνουν τρεις προσθήκες στους πρωταθλητές χειμώνα…

2. Θα αποκτηθεί, λοιπόν, εξτρέμ εν δυνάμει βασικός, ακόμη κι αν χρειαστεί να του δώσουν συμβόλαιο που θα “κτυπάει” είσοδο στo “πράσινο” top 4 από πλευράς αποδοχών (από το … 4 στο 1 κι από το 800άρι μέχρι τ 1,2 εκατ. ευρώ, το τρέχον συγκροτούν οι Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Σποραρ, Μπερνάρ)!

3. Μην ξεχνάμε πως τώρα αναπληρωματικός του Παλάσιος είναι ο Βαγιαννίδης και του Βέρμπιτς ο… κανένας. Λείπει πολύ ο Αϊτόρ, που θα είναι νοκ άουτ όλη την σεζόν ενώ ο Μπερνάρ ήρθε και “δούλεψε” για να είναι το “δεκάρι” του Παναθηναϊκού…

4. Ένα εξτρεμ στυλ Αϊτόρ ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς. Με ικανότητα να παίζει και με ανάποδο πόδι και στα δυο “φτερά”. ‘Όλα αυτά βέβαια…κοστίζουν, πόσο μάλλον στο χειμερινό παζάρι, για αυτό και έχει… υπολογιστεί και μεγάλο transfer fee…

5. Θα αποκτηθεί και αξονικός μέσος που θα έχει την ποιότητα να μπορεί να παίζει είτε δίπλα στον Ρούμπερ Πέρεθ, είτε στο “8” αντί του Τσέριν, είτε στο “10” αντί του Μπερνάρ! Ένας σύγχρονος χαφ δηλαδή τύπου… Ιν Μπεομ Χουάνγκ.

6. Στην περίπτωσή του χαφ, σύμφωνα με την πιάτσα agents, η “έρευνα” έχει προχωρήσει αφού υπήρξε short list με συγκεκριμένα ονόματα μέσων και συγκεκριμένη “διαβάθμιση”!

7. Η… έκπληξη είναι πως θα κινηθούν τελικά και για σέντερ φορ αφού εδώ που έφτασαν δεν μπορούν να ρισκάρουν, για ακόμη ένα γύρο και στα πλέι οφ, με δυο κλασικούς στράικερ (Σπόραρ/Ιωαννίδη), από τους οποίους μάλιστα …αξιόπιστος – με σταθερότητα/διάρκεια – σκόρερ είναι μόνο ο ένας, δηλαδή ο Σλοβένος. Οι “πράσινοι” , λοιπόν, θα πάρουν και σέντερ φορ που θα έχει το…γκολ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments