Ελλάδα

Αττικής: Συναγερμός για την αποφυλάκιση του βιαστή παιδιών με το βαν – Θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ

Αττικής: Συναγερμός για την αποφυλάκιση του βιαστή παιδιών με το βαν – Θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ

Πηγή Φωτογραφίας: cbc

Ο δράστης είχε κατηγορηθεί το 2015 για ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων παιδιών, αλλά και για απόπειρα ασέλγειας

Ανάστατοι είναι οι γονείς στην Ανατολική Αττική μετά την εμφάνιση καταδικασμένου βιαστή, ο οποίος αποφυλακ΄΄ιστηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για τον βιαστή των παιδιών με το λευκό βαν, που είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια, όμως βγήκε στα 6 έτη με πρόωρη αποφυλάκιση.

Ο δράστης είχε κατηγορηθεί το 2015 για ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων παιδιών, αλλά και για απόπειρα ασέλγειας.

Πρόκειται για έναν 46χρονο άνδρα, ο οποίος τον τελευταίο μήνα μένει και δουλεύει στον δήμο Λαυρεωτικής, και όπως τονίζουν οι κάτοικοι έχει εμμονή με το σεξ, καθώς συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές.

Μάλιστα, σοκαριστικό είναι το γεγονός που αποτέλεσε και το έναυσμα να αρχίσουν οι κάτοικοι τις έρευνες, ότι σε μιά συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Ένα δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τη μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

Μπήκαν οι γονείς στη λογική να δουν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, με τις συγκεκριμένες διαστροφές και διαπίστωσαν την ταυτότητα του άνδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments