Αθλητισμός

Λάθος απόφαση του Λουτσέσκου η αλλαγή του Καντουρί ενώ το ματς είχε κριθεί – Έπρεπε να βάλει Ρικαρντο

Λάθος απόφαση του Λουτσέσκου η αλλαγή του Καντουρί ενώ το ματς είχε κριθεί – Έπρεπε να βάλει Ρικαρντο

Πηγή Φωτογραφίας: Novasports

Πως τους γλεντήσε έτσι ο Ντέλιας

Ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι στη Νεάπολη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρόλο διοργανωτή. Ο Ρουμάνος προπονητής που τον τελευταίο καιρό του προσπαθεί να βγάλει την πίεση πάνω από τους παίκτες του τονίζοντας ότι δεν κοιτά την βαθμολογία και δηλώνοντας ότι είναι πεπεισμένος ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα φανεί του χρόνου στο γήπεδο κόντρα στον Ιωνικό “αποκαλύφθηκε”. Ο Σάββας Τζιομπάνογλου γράφει.

Από τη συμπεριφορά του Λουτσέσκου σε έναν αγώνα στον οποίο η ομάδα του κυριάρχησε και πήρε μια άνετη νίκη, κάθε άλλο παρά έδειξε να καλύπτεται από την ικανοποίηση ενός προπονητή που βλέπει πως όσα δουλεύει με τους παίκτες του εφαρμόζονται με επιτυχία στο γήπεδο.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Τα “γκάζια” του σε κοινή θέα προς τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, που προτίμησε σε μια φάση να εκτελέσει ο ίδιος, απελπιστικά άστοχα από το να περάσει μια πάσα στην περιοχή όπου περίμεναν δυο συμπαίκτες του, ήταν το πρώτο δείγμα.

Το δεύτερο ήρθε σε μια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο όταν στράφηκε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για να διαμαρτυρηθεί σε απευθείας κάλυψη για το γεγονός ότι ο Ρομαό δεν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Άσχετα με όσα δημόσια δηλώνει ο Λουτσέσκου κοιτά και παρακοιτά τη βαθμολογία. Και περιμένει ότι ομάδα του βελτιώσει τη θέση της σε μια χρονιά που μπορεί να είναι μεταβατική αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αφεθεί στην τύχη της.

Άλλωστε με την εικόνα που οι παίκτες του έβγαλαν στον αγώνα με τον Ιωνικό έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα και πως το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία θα καλυφθεί.

Καλώς τον και ας άργησε τον Φιλίπε Σοάρες

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε στο γήπεδο του Ιωνικού με τον… θρυλικό σκούφο του, αλλά και έναν λαγό βγαλμένο από το καπέλο του: τον Φιλίπε Σοάρες.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Ο νεαρός Πορτογάλος, μετά από 10 μήνες περίπου στη Θεσσαλονίκη, είχε αγωνιστεί σποραδικά στα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και μόνο ως αλλαγή. Στη Νέαπολη πήρε από τον Ρουμάνο τεχνικό φανέλα βασικού και δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του.

Το έκανε μάλιστα συνολικά με την εμφάνιση του και όχι μόνο με το γκολ που πέτυχε, το οποίο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Φιλίπε Σοάρες συμπλήρωσε την τριάδα των χαφ του Δικεφάλου –στην οποία για πρώτη φορά φέτος δεν συμμετείχε ο Τιάγκο Ντάντας- με τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Στέφαν Σβαμπ. Οι τρεις τους άλλαζαν θέσεις πολλές φορές στις κορυφές του τριγώνου που σχημάτιζαν μεταξύ τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments