Αθλητισμός

Έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Φουέντε!

Έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Φουέντε!

Πηγή Φωτογραφίας: Olympiacos.org

Με τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε ξεκινάει ο… χορός των αποχωρήσεων από τον Ολυμπιακό. Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, ο Αμερικανός εξτρέμ θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Μαρσέιγ που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Αμερικανός εξτρέμ δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα ο Πάμπλο Λονγκόρια είπε:

«Ο δανεισμός του Κόνραντ είναι μια ειδική κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρούμε μια λύση. Τα πράγματα πήγαν άσχημα στον Ολυμπιακό και δεδομένα θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα».

«Γιατί φεύγει κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο»

«Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα που βλέπουν πιθανό το πρόωρο «διαζύγιο» του Ολυμπιακού με τους Μαρσέλο και Βρσάλικο.

Ένα εξ αυτών, μάλιστα, υποστηρίζει πως ο Βραζιλιάνος πληρώνει το story στο instagram πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη βόλτα στην Ακρόπολη, αλλά βασικά το ότι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσέλο είχε βγάλει στη… σέντρα τον Μίτσελ, επειδή επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς της Λεωφόρου, καθώς και ότι την ήμερα του αγώνα στη Βοιωτία αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στην Ακρόπολη.

Στη συνέχεια πήγε και σε εστιατόριο της Πλάκας. Βραδινή ώρα τον έπιασε βίντεο να είναι εκεί. Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Λεβαδειακό, δηλαδή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments