Αθλητισμός

Σέρχιο Ράμος: «Σκληρό που θα δω το Μουντιάλ από το σπίτι, και όχι να αγωνίζομαι»

Σέρχιο Ράμος: «Σκληρό που θα δω το Μουντιάλ από το σπίτι, και όχι να αγωνίζομαι»

Πηγή Φωτογραφίας: Sports Mole

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Σέρχιο Ράμος τοποθετήθηκε σχετικά με την απουσία του από το επικείμενο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αν και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Λουίς Ενρίκε επρόκειτο να συμπεριλάβει τον Σέρχιο Ράμος στην αποστολή της Ισπανίας για το Μουντιάλ του 2022, τελικά ο έμπειρος στόπερ έμεινε εκτός των 26 «εκλεκτών». Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την απουσία και το έκανε μέσω ανάρτησης στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

“Η περασμένη σεζόν ήταν δύσκολη λόγω τραυματισμών και της προσαρμογής σε νέο σύλλογο και νέα πόλη. Αφοσιώθηκα, με την ψυχή και το σώμα μου στην ανάκαμψη και την επιστροφή στο να νιώσω όπως πάντα, με γνώμονα τους στόχους και τις φιλοδοξίες που θέτει κανείς πάντα στον εαυτό του.

Ευτυχώς, μπορώ να πω ότι αυτή τη σεζόν νιώθω ξανά ο εαυτός μου και επέστρεψα απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο, παίζοντας για έναν μεγάλο σύλλογο σε μια μεγάλη πόλη όπως το Παρίσι. Το Παγκόσμιο Κύπελλο; Φυσικά, ήταν ένα από εκείνα τα μεγάλα όνειρα που ήθελα να πραγματοποιήσω.

View this post on Instagram

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Θα ήταν το πέμπτο μου, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να το δω στο σπίτι. Είναι σκληρό, αλλά ο ήλιος θα ανατείλει ακόμα το πρωί. Δεν θα άλλαζα τίποτα στον εαυτό μου. Ούτε τη νοοτροπία μου. Ούτε το πάθος μου. Ούτε τη δέσμευση, την προσπάθεια και την αφοσίωσή μου. 24 ώρες σκέψης για το ποδόσφαιρο.

Έτσι νιώθω και ήθελα να το μοιραστώ με όλους σας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Υπάρχουν πολλές ακόμη προκλήσεις και στόχοι μπροστά μου. Τα λέμε σύντομα. Σου εύχομαι τα καλύτερα Ισπανία!”, δήλωσε ο Ράμος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments