Lifestyle

Πανταζής: «Έχω 30 ζευγάρια με γυαλιά αλλά τα κόκκινα είναι τα αγαπημένα μου»

Πανταζής: «Έχω 30 ζευγάρια με γυαλιά αλλά τα κόκκινα είναι τα αγαπημένα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Πανταζής: «Η Κόνυ και ο άντρας της μένουν μαζί μου στο ίδιο σπίτι»

Είναι αυτός ο άνθρωπος που θα τρέξεις για να σου δώσει ένα ”χέρι βοηθείας” και θα το κάνει με όλη του την ψυχή γιατί θέλει να προσφέρει στους ανθρώπους. Ο Λευτέρης Πανταζής με αφορμή τις εμφανίσεις του στην «Αυτοκίνηση»,  μίλησε στο gossip για την συνεργασία του με τον Χρήστο Δάντη, για την κόρη του Κόνι Μεταξά, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της showbiz αλλά και για το μυστικό της νεότητας του.

Συνεργάζεστε με τον Χρήστο Δάντη. Ένα ανατρεπτικό σχήμα… Εσείς είστε λαϊκός τραγουδιστής ενώ ο Χρήστος Δάντης πιο ροκ…

Ναι, έχουμε τα πάντα εδώ, το ρεπερτόριο είναι μεγάλο. Με τον Χρήστο βρισκόμαστε πάλι μαζί μετά από 30 χρόνια. Στα πρώτα του βήματα ήταν κοντά μου και από τότε έχει κάνει μια διαδρομή καταπληκτική, γράφοντας τόσο τραγούδια σε άλλους ερμηνευτές, όσο και ο ίδιος έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες. Ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης που τον έχει αγαπήσει ο κόσμος και συναντιόμαστε ξανά με την χαρά μας να είναι απερίγραπτη. Επίσης έχουμε δίπλα μας, τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, ο οποίος τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα και ο οποίος διαδέχεται τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, την Αθηνά Πολίτη, τον Θοδωρή Μεταξά και την Μαριάννα Κάρα. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είναι ιδιαίτερα και είναι καλλίφωνοι. Θα το κάνουμε στέκι, πιστεύω ότι θα αρέσει σε όλον τον κόσμο το πρόγραμμα αυτό.

View this post on Instagram

A post shared by (@lepa_fanpage)

Τι είναι αυτό που κρατάει την επαφή σας ζωντανή με τον κόσμο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια σας ακολουθούν φανατικά και σας υπεραγαπούν;

Το να συνεχίζω με τα τραγούδια μου με κρατάει στη ζωή και με κρατάει και φυσικά σε επαφή με τον κόσμο. Το τραγούδι το αγαπώ πάρα πολύ και δεν το κάνω για επιβίωση αλλά γιατί μου δίνει ζωή. Θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο και αυτό φαίνεται και από τις συναυλίες μου που είναι sold out. Όλα αυτά είναι το οξυγόνο μου.

Βγάλατε και καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Τι κάνει το μωρό μου»…

Αυτός ο στίχος είναι βγαλμένος από την ζωή γιατί παίρνεις τηλέφωνο τον άλλο και του λες «τι κάνει το μωρό μου;» είτε είναι στην δουλειά, είτε είναι κάπου έξω, ακόμα και αν έχεις χωρίσει, δείχνεις ενδιαφέρον, οπότε έχει ταυτιστεί ο κόσμος και πάει και πολύ καλά.Τα παιδιά επισφράγισαν την αγάπη τους, ήταν μαζί 2-3 χρόνια και έγιναν όπως τα ήθελαν. Αυτό που με συγκίνησε και κλάψαμε κιόλας ήταν που τραγουδήσαμε μαζί. Το τραγούδι έλεγε ‘’πόσο μου λείπεις πόσο’’ γιατί εγώ απουσίαζα τις περισσότερες φορές σε ταξίδια λόγω δουλειάς και της έλειπα και μου το ζήτησε και το τραγουδήσαμε μαζί.

Η Κόνι εκνευρίζεται όταν την ρωτάνε για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού. Σας συμβουλεύετε για το πως πρέπει να το διαχειριστεί;

Για αρχή δεν πρέπει να πιέζουμε τα πράγματα. Την ρωτούσαν ‘’πότε θα παντρευτείτε’’ και το έκαναν, αλλά τον γάμο τον έκαναν για εκείνους, όπως και με το παιδί, θα γίνει όταν τα παιδιά είναι έτοιμα. Αυτό δεν το έχεις παραγγελία, βγαίνει από την αγάπη δύο ανθρώπων και εφόσον θέλουν κιόλας, κι εγώ βλέπω ότι το θέλουν. Είναι δικό τους θέμα. Εγώ πάντα την συμβουλεύω γιατί στεναχωριέται.

Τώρα που έχει φύγει η Κόνι από το σπίτι, πως είναι η καθημερινότητά σας;

Δεν έχει φύγει, μένουμε μαζί αλλά δεν βλεπόμαστε, λείπω συνέχεια, όπως λείπει κι εκείνη. Μόνο το πρωί συναντιόμαστε για λίγο που πίνουμε τον καφέ μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments