Πολιτική

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για προσπάθεια «αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την κοσμογονία που συντελείται τα τελευταία 3,5 χρόνια» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του με την οποία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

Για προσπάθεια «αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την κοσμογονία που συντελείται τα τελευταία 3,5 χρόνια» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του με την οποία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών. Και συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο MEGA: «Η προσπάθεια όλη αυτή η υπόθεση να κυριαρχήσει μονοθεματικά, να αποδυναμώσει και να αποσταθεροποιήσει την Κυβέρνηση, έχει ανάμεσα στα άλλα και ένα στόχο, να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, τη μνήμη του από την κοσμογονία, που συντελείται στη χώρα τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Η κοσμογονία αυτή που γίνεται στη χώρα αφορά τους συνταξιούχους, που παίρνουν τη σύνταξη τους, σήμερα, πολύ γρηγορότερα από ό,τι στο παρελθόν. Την κοινωνία, που έμεινε όρθια την περίοδο της πανδημίας. Τους φοιτητές και τα Πανεπιστήμια, που θα μπορούν να συνεργάζονται με αντίστοιχα Ιδρύματα του εξωτερικού.

Την οικονομία, καθώς η χώρα μας είναι ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός. Η χώρα έχει τις μεγαλύτερες, τις περισσότερες ξένες επενδύσεις από ποτέ. Αφορά τον καθένα, που πληρώνει τον τρίτο χαμηλότερο λογαριασμό στην Ευρώπη στο ηλεκτρικό ρεύμα, εξαιτίας της πολιτικής της Κυβέρνησης.

Αφορά τις προσπάθειες για την ενεργειακή αυτονομία, καθώς η χώρα παράγει το 44% με ΑΠΕ και θα αυξηθεί περισσότερο. Αλλά και το γεγονός ότι ξεκινά σεισμικές έρευνες για το φυσικό αέριο. Αφορά 250.000 ανθρώπους, που μέσα σε αυτά τα χρόνια της κρίσης βρήκαν δουλειά και έχουν εισόδημα, μισθό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments