Αθλητισμός

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: Yellow Radio

Ο 26χρονος θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από τις... βόμβες που έριξε για τα χρήματα

Όπως μάθαμε από το SDNA, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση στον Άρη για τον Μαντσίνι μετά από σχετική εισήγηση του Μίτσελ, ο οποίος βλέπει στον Αργεντινό εξτρέμ μία καλή λύση για τις θέσεις των wingers.

Ο 26χρονος θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από τις… βόμβες που έριξε για τα χρήματα που του οφείλονται και οι «ερυθρόλευκοι», σε περίπτωση που η διοίκηση του συλλόγου το αποφασίσει, θα κάνουν κίνηση για τον αποκτήσουν.

View this post on Instagram

A post shared by black & yellow (@aris_blackandyellow)

Κάπου εδώ εμπλέκεται και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Αφρικανός επιθετικός, ο οποίος σύμφωνα με τις… διαρροές του καλοκαιριού κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες, δεν δικαίωσε καμία προσδοκία και βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί, ενώ δεν είναι μυστικό ότι ο Άρης επιθυμεί την επιστροφή του, έστω και με την μορφή του δανεισμού.

Επιπρόσθετα, «ερυθρόλευκα» Μέσα σημειώνουν ότι και ο Καμαρά θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στους «κιτρινόμαυρους». Κάπως έτσι δημιουργείται ένα… παζλ που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά βολικό στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Με πληροφορίες από SDNA.gr [Newsroom]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments