Lifestyle

Η Σκορδά παρουσιάστρια του «Voice»; [vid]

Η Σκορδά παρουσιάστρια του «Voice»; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το πρότζεκτ θα βγει στον αέρα στις αρχές Ιανουαρίου και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει επαφές με

Συγκεκριμένα, όλοι αναρωτιούνται αν η ξανθιά οικοδέσποινα του «Πρωινού Μας» στο ΣΚΑΪ θα βρεθεί στα lives του «Voice». Όπως φαίνεται, οι συζητήσεις της ίδιας με τους ανθρώπους του σταθμού βρίσκονται σε καλό επίπεδο και η Φαίη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο μουσικό σόου αφότου ο Γιώργος Λιανός αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor».

Και αφού αναφερόμαστε στο ριάλιτι επιβίωσης, εδώ οι φήμες για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στην all star εκδοχή ολοένα και φουντώνουν. Το πρότζεκτ θα βγει στον αέρα στις αρχές Ιανουαρίου και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει επαφές με… την αν φαν γκατέ (και όχι μόνο) των προηγούμενων κύκλων.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», δια στόματος Γρηγόρη Μελά, η παραγωγή θα ξεπεράσει τα 14.000.000 ευρώ καθώς ο Ατζούν μοιράζει λεφτά και τάζει γη και ύδωρ για να πείσει τους παίκτες να πουν το «ναι». Ειδικά στη χρυσή πεντάδα, που απαρτίζεται από τους Νίκο Μπάρτζη, Γιωρίκα Πιλίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ηλία Μπόγδανο και Τριαντάφυλλο, οι αμοιβές θα είναι εξαιρετικά υψηλές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments