Lifestyle

Μάρω Κοντού – Μαίρη Χρονοπούλου: Με ερωτική διάθεση στα 80s μοιράζονται το σεντόνι

Μάρω Κοντού – Μαίρη Χρονοπούλου: Με ερωτική διάθεση στα 80s μοιράζονται το σεντόνι

Πηγή Φωτογραφίας: Pronews

Οι δύο πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου, παρόλο που κάποτε υπήρξαν αχώριστες, έχουν να συναντηθούν 22 χρονιά.

Αγαπήθηκαν για τις μοναδικές ερμηνείες τους, τον φινετσάτο αέρα, όπως επίσης και για το δυναμικό ταμπεραμέντο τους. Εντυπωσιακές και ιδιαίτερα γοητευτικές η Μάρω Κοντού και η Μαίρη Χρονοπούλου, κερδίζοντας η κάθε μια ξεχωριστά τον τίτλο της σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, απέκτησαν αρκετούς θαυμαστές στην καλλιτεχνική τους πορεία. Εκτός από συνάδελφοι στον ίδιο επαγγελματικό κλάδο, υπήρξαν πολύ καλές φίλες και μάλιστα αχώριστες για δεκαετίες, ασχέτως που τώρα έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Οι δύο πρωταγωνίστριες αντιμετώπισαν το πέρασμα του χρόνου αξιοπρεπώς, χωρίς να χάσουν την γοητευτική θηλυκότητα τους, κάτι που επιβεβαιώνει και το εξώφυλλό του περιοδικού “Ταχυδρόμος”, όπου οι δύο γυναίκες, βαδίζοντας στην έκτη δεκαετία της ζωής τους, ποζάρουν ημίγυμνες με vibes από τα 80s. Ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο από την εν λόγω φωτογράφιση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοσιογράφος και συλλέκτης σπάνιων ντοκουμέντων Έλενα Μακρή Λυμπέρη, θυμίζοντας στους θαυμαστές των δύο ηθοποιών, την τρυφερή φιλία που απόλαυσαν κάποτε μαζί.

Μάλιστα, στην λεζάντα της δημοσίευσης παρέθεσε τα λόγια της Μάρω Κοντού από πρόσφατη συνέντευξή της, η οποία είχε κάνει μια μικρή αναφορά στην παλιά της φίλη. “Έχουμε να βρεθούμε με την Χρονοπούλου 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα (της). Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα της μιας και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης.” είχε επισημάνει χαρακτηριστικά. Το αφιέρωμα στις δύο Ελληνίδες σταρ πραγματοποιήθηκε το 1992 με το look τους να είναι έντονα επηρεασμένο από την iconic δεκαετία του 1980.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments