Lifestyle

Τρεις τραγουδιστές εισέβαλαν σε φετινές σειρές και έδειξαν το υποκριτικό ταλέντο τους

Τρεις τραγουδιστές εισέβαλαν σε φετινές σειρές και έδειξαν το υποκριτικό ταλέντο τους

Πηγή Φωτογραφίας: TV24

Είναι η χρονιά της μυθοπλασίας και, μέσα στις δεκάδες σειρές που βλέπουμε, παρακολουθούμε ταλαντούχους ηθοποιούς με πορεία ετών στο χώρο της υποκριτικής

Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η Χάρις Αλεξίου. Η μαγική φωνή της Ελλάδας, με μία καριέρα που όλοι θα λαχταρούσαν, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του καλού της φίλου Χριστόφορου Παπακαλιάτη και να βρεθεί στη σειρά «Maestro» που θα βρεθεί και στο Netflix. «Είναι εξαιρετική ηθοποιός», δήλωσε πρόσφατα ο δημιουργός με την ίδια να έχει παραδεχτεί: «Ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο ότι την ετοιμάζει τόσο καιρό… Μου έχει πει ότι “σε άλλους ηθοποιούς παίρνεις τη στιγμή τους από την 4η, την 5η λήψη, εσένα την παίρνω από την αρχή”». Η Χάρις Αλεξίου αποδεικνύει, πάντως, μέσα από το «Maestro» ότι είναι μία αληθινή καλλιτέχνης, που μπορεί να συγκινήσει όχι μόνο με τη βελούδινη φωνή της αλλά και με την ερμηνεία της το κοινό.

View this post on Instagram

A post shared by Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official)

Παραμένοντας στο MEGA, στη σειρά «Γη της Ελιάς» συναντήσαμε φέτος την Ελπίδα. «Ο Αντρέας Γεωργίου είναι φίλος πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή φέτος μoυ είπε φεύγεις την Τρίτη για Κύπρο. Νόμιζα με κάνει πλάκα. Έχει μια φοβερή διαίσθηση ο Αντρέας. Πήγα στην Κύπρο, η καρδιά μου χτυπούσε», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Ελένη» για την πρόταση που δέχτηκε από τον Αντρέα Γεωργίου. Η τραγουδίστρια ενσάρκωσε μία συγκρατούμενη της Άντζελας Γκερέκου και, όπως αποδείχτηκε, τα κατάφερε περίφημα.

Στην ίδια σειρά, στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε έναν ακόμη τραγουδιστή. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», θα είναι το νέο πρόσωπο στο σίριαλ. Ο νεαρός θα υποδυθεί τον Κίμωνα Καπερνάρο, γιο του του Δημοσθένη. Ο Κίμωνας διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση στον Πειραιά και δεν έχει ιδέα για τις παρανομίες του πατέρα του. Ο λόγος που έρχεται στην Μάνη είναι για να βοηθήσει τον Δημοσθένη στην προεκλογική εκστρατεία όμως η κατάσταση θα γίνει αρκετά πιο περίπλοκη στην πορεία καθώς θα ερωτευτεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments