Lifestyle

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται το τραγικό φινάλε της Ολυμπίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται το τραγικό φινάλε της Ολυμπίας στη σειρά

Πηγή Φωτογραφίας: Youfly.com

Εμφύλιος στην οικογένεια Βρεττάκων: Είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by ifigenia.dionisis (@filippos.vasiliki)

Ο Κουράκος αγρίεψε…και αρπάζει τον Κωνσταντίνο! Τρίτος νεκρός από τους μαφιόζους! Τεράστιο σκάνδαλο! Ποιος είναι και γιατί; Ο Ιάκωβος πεθαίνει και η Αθηνά καταρρέει! Η Αλκμήνη θα ξαναφέρει κοντά Κωνσταντίνο και Ισμήνη! Η Κατερίνα απαγάγει το μωρό της Βασιλικής! Στάθης και Ιουλία μαζί…και ο πελαργός τελικά βρήκε τον δρόμο! Το κλίμα είναι ψυχρό ανάμεσα στον Γιώργη και την Ιουλία… Ο Σωκράτης έχει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στα χέρια του… Η γη της ελιάς: ο Κουράκος ψαρεύει τον Παναγιώτη που ομολογεί την δολιοφθορά O Μάνος περνάει πολύ άσχημα:«Ξέρεις τι νιώθω; Θα στο πω και βρίσε με! Κάθε μέρα που περνάει, είναι σαν να μετράω τις ώρες μέχρι τη στιγμή που η Αγγελική θα φύγει από κοντά μας!» Η Μαρίνα και ο Ισίδωρος ρίχνουν την ιδέα να καλέσουν τον Σωκράτη στο σπίτι και να προσπαθήσουν να καταλάβουν αν γνωρίζει την αλήθεια:«Εγώ λέω να τον καλέσουμε αύριο. Θα καταλάβουμε αν ξέρει, ή αν ψάχνεται όσο τον έχουμε από κοντά..Όσο τον έχουμε από κοντά, θα ξέρουμε και τις προθέσεις του..»

Το βράδυ στην ταβέρνα ο Χρήστος με την Εύα φλερτάρουν! Το επόμενο πρωί το κλίμα είναι ψυχρό ανάμεσα στον Γιώργη και την Ιουλία στη φάρμα. Σαν να μην έφτανε αυτό περνάει και ο Στάθης από μακριά με την μηχανή, κοντοστέκεται και ο Γιώργης τον βλέπει:«Ο δικός σου! Όλο κοντά σου τριγυρνάει, αν είχα φύγει δέκα λεπτά νωρίτερα, μπορεί και να τα λέγατε κιόλας!»

Η Ολυμπία ευχαριστεί την Χάιδω, την Αθηνά και την Μαργαρίτα, τις αποχαιρετά και φεύγει για την Αθήνα:«Δεν το ξαναπερνάω αυτό! Με σώσατε! Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ! »

Στο τμήμα ο Κουράκος ψαρεύει τον Παναγιώτη και ομολογεί την δολιοφθορά και την φωτιά στο θερμοκήπιο του Φίλιππου.

Ο Σωκράτης έχει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στα χέρια του… Παίρνει αμέσως τηλέφωνο στον Μάνο και ζητάει ραντεβού αλλά να είναι και η Αντιγόνη μαζί!

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας: Ο Αλέξης αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού του με την Μυρτάλη. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά από τους Στεφανέους και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους.

H φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Ωστόσο, ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά. Η Αθηνά καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη και την Ασπασία θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments