Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Άστατος καιρός με “ανοιξιάτικες” θερμοκρασίες – Πότε αναμένεται αλλαγή

Σάκης Αρναούτογλου: Άστατος καιρός με “ανοιξιάτικες” θερμοκρασίες – Πότε αναμένεται αλλαγή
Σάκης Αρναούτογλου: Άστατος καιρός με "ανοιξιάτικες" θερμοκρασίες - Πότε αναμένεται αλλαγή

Άστατος θα είναι ο καιρός και για τις επόμενες 24 ώρες, ιδιαίτερα στη δυτική Ελλάδα, ενώ μεταβολή αναμένεται την Κυριακή, όπου ναι μεν θα επικρατήσει συννεφιά σε όλη τη χώρα, αλλά χωρίς να συνοδεύεται από βροχές, σύμφωνα με την πρόβλεψη του έμπειρου προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου.

Οι περισσότερες βροχοπτώσεις αναμένονται στα δυτικά – βορειοδυτικά, όπου χρειάζεται προσοχή λόγω και του κορεσμού του εδάφους από τις συνεχείς βροχές…

Αιτία της παρέλασης των βαρομετρικών χαμηλών είναι ένα αέρινο τείχος που δεν αφήνει τις βροχές και τα συστήματα να κινηθούν κατά τη συνήθη κατεύθυνσή του…

Παράλληλα ο καιρός θα είναι “μαλακός'” από πλευράς θερμοκρασίας, καθώς διατηρείται υψηλή για τα δεδομένα της εποχής…με τις φθινοπωρινές τιμές στον υδράργυρο να τοποθετούνται κάπου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, οπότε και η θερμοκρασία αναμένεται να εναρμονιστεί με τον Νοέμβριο, την ώρα που στη βόρεια Ευρώπη επικρατεί πολικό ψύχος.

Οι άνεμοι θα είναι νότιοι και νοτιοδυτικοί στα 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε ήπια επίπεδα, τα οποία χαρακτηρίζονται ακόμα και ως υψηλά για την εποχή στην οποία βρισκόμαστε.

Δείτε την πρόγνωση καιρού για το σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments