Αθλητισμός

“Βουίζει” η Θεσσαλονίκη για μεγάλη πρόταση για άσο του ΠΑΟΚ – Εντολή Σαββίδη για 10 εκατομμύρια!

“Βουίζει” η Θεσσαλονίκη για μεγάλη πρόταση για άσο του ΠΑΟΚ – Εντολή Σαββίδη για 10 εκατομμύρια!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η απάντηση του Ιβάν, η τρομερή σεζόν και το καλύτερο πρωτάθλημα.

Η απάντηση του Ιβάν, η τρομερή σεζόν και το καλύτερο πρωτάθλημα. Ποιος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, παρότι έχει ελάχιστες συμμετοχές με την ομάδα, απασχολεί ήδη ομάδες του εξωτερικού και ετοιμάζεται για μία περήφανη πώληση;

ΠΑΟΚ: Σε limit up βρίσκονται οι μετοχές τού Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι ο νεαρός άσος έχει, ήδη, 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τους Θεσσαλονικείς, και η παρουσία του είναι εξαιρετική.

Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα παιδί μόλις 18 ετών (γεννημένος τον Νοέμβριο του 2003!), που δείχνει ότι είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του αν προκύψει κάποια σημαντική πρόταση προς τον Δικέφαλο.

Γιατί ήδη υπάρχει εκτόξευση στην τιμή του, δεδομένου ότι από τις 300.000 ευρώ που ήταν το κασέ του όταν είχε αρχίσει το πρωτάθλημα, τώρα πια είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ! Βέβαια όλα αυτά είναι προσχηματικά, δεδομένου ότι από τον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν συζητούν για την παραχώρησή του σε ποσό κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ.

Μπορεί να πιάσει τέτοιο ποσό; Κι αν ναι, μπορεί να σταθεί στην Μπουντεσλίγκα, που φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον και δεν αποκλείεται να γίνει και επίσημο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ρόστερ υπάρχει και ο Μιχαηλίδης, που είναι επίσης αριστεροπόδαρος, ψηλός, και βοηθάει στο παιχνίδι από πίσω, άρα με μία έννοια ο ένας από τους δύο κάπως… περισσεύει από την 11άδα.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον που φαίνεται ότι υπάρχει ήδη από τη Γερμανία, επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που παρακολουθεί το γερμανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μας διαφωτίσει για τον νεαρό άσο και αν μπορεί να έχει μέλλον στην Μπουντεσλίγκα.

“Το καλοκαίρι ο Κουλιεράκης έτοιμος για Μπουντεσλίγκα – 7-8 εκατ. ευρώ – Παράδειγμα ο Μαυροπάνος”

“Οι Γερμανοί δίνουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά, οι 11άδες τους είναι όλες με μικρό μέσο όρο. Οπότε αν εντοπίσουν ένα ταλέντο, επενδύουν πάνω και παίρνουν την υπεραξία του μέσα στα επόμενα χρόνια”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Ο Μαυροπάνος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς πλέον θεωρείται μέσα στους 5 καλύτερους στόπερ στη Γερμανία και έχει εξελιχθεί πολύ. Δεν αποκλείω να μπει στο στόχαστρο και ο Κουλιεράκης, λοιπόν, που είναι ταλέντο”.

Μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο;

“Τώρα, όχι. Αλλά το καλοκαίρι, με προετοιμασία, να ψηθεί σιγά-σιγά, δεν αποκλείεται μια ομάδα μεσαίας τάξης να τον εντοπίσει και να τον αξιοποιήσει. Για παράδειγμα η Στουτγκάρδη έχει μέσο όρο ηλικίας 24 ετών, ενώ δεν ευρύτερα υπάρχει ομάδα με πάνω από 27 ετών μέσο όρο ηλικίας”.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του – Μπορεί να δαπανηθεί τέτοιο ποσό;

“Θεωρώ ότι μπορούν να δώσουν 7-8 εκατ. ευρώ αν καταλάβουν ότι είναι πρότζεκτ που αξίζει να επενδύσουν. Γιατί το δικό μας πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο και θα προσπαθήσουν να ρίξουν την τιμή”.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments