Αθλητισμός

Ρονάλντο: Πήγε απρόσκλητος σε συνέντευξη Τύπου για να …απαντήσει

Ρονάλντο: Πήγε απρόσκλητος σε συνέντευξη Τύπου για να …απαντήσει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε από το… πουθενά στη συνέντευξη Τύπου της Πορτογαλίας ενόψει της πρεμιέρας της στο Μουντιάλ του Κατάρ

Σε μία κίνηση που ξάφνιασε όλους τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης που βρίσκονται στο Κατάρ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε μια… ασυνήθιστη παρέμβαση με σκοπό να “προστατέψει” την ομάδα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε από το… πουθενά στη συνέντευξη Τύπου της Πορτογαλίας ενόψει της πρεμιέρας της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο 37χρονος δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει, ωστόσο θέλησε να “βγει μπροστά” υψώνοντας… ασπίδα προστασίας στους συμπαίκτες του. Ο βασικός λόγος που το έκανε, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι οι δημοσιογράφοι συνεχώς ρωτούν τους συμπαίκτες του πράγματα που τον αφορούν. Με αυτόν τον τρόπο, ο “CR7” επιχείρησε να τραβήξει τα βλέμματα μακριά από την αποστολή της Πορτογαλίας, συγκεντρώνοντάς τα πάνω του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το “τάιμινγκ” της συνέντευξης με τον Πιρς Μόργκαν: «Το τάιμινγκ είναι πάντα τάιμινγκ. Από την πλευρά σας είναι εύκολο να δείτε πως μπορούμε να διαλέξουμε το τάιμινγκ. Κάποιες φορές γράφετε αλήθειες, κάποιες φορές γράφετε ψέματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι πιστεύουν άλλοι. Μιλάω όταν θέλω. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, σε τι πιστεύω. Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία».

Για το περιστατικό με τον Μπρούνο Φερνάντες: «Με τον Μπρούνο Φερνάντες παίζαμε, δεν έγινε κάτι. Άργησε να έρθει, είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο του και του είπα “με το πλοίο ήρθες;”».

Για τον εαυτό του: «Πείτε ότι θέλετε, είμαι αλεξίσφαιρος. Φοράω μια “σιδερένια στολή”»

Η παράκλησή του προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Σας παρακαλώ, σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου πράγματα που αφορούν εμένα. Επικεντρωθείτε στο Μουντιάλ».

Για το αν το “debate” για τον “κορυφαίο όλων των εποχών” θα τελειώσει αν κατακτήσει το Μουντιάλ: «Όχι, δεν το βλέπω έτσι. Ακόμα κι αν κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, πάντα θα υπάρχει το “debate”, πάντα θα γίνεται συζήτηση. Σε κάποιους αρέσω, σε άλλους όχι. Είναι απολύτως λογικό. Όλα έτσι είναι στη ζωή».

πηγή:ertsports

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments