Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Σύστημα με χαρακτηριστικά “μετεωρολογικής βόμβας” τα επόμενα 24ωρα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Σύστημα με χαρακτηριστικά “μετεωρολογικής βόμβας” τα επόμενα 24ωρα
Σάκης Αρναούτογλου: Σύστημα με χαρακτηριστικά "μετεωρολογικής βόμβας" τα επόμενα 24ωρα

Πολύ δυνατοί νοτιάδες, βροχές και καταιγίδες αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Στη Δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από το πρωί, ενώ υπάρχει πιθανότητα για μπόρες στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ ο καιρός θα επιδεινωθεί. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, με βροχές, καταιγίδες και δυνατούς νότιους ανέμους που θα φτάνουν τα 7 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά μέχρι και τα 10 μποφόρ.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου, πρόκειται για ένα σύστημα που πληρεί τα χαρακτηριστικά “μετεωρολογικής βόμβας”, ωστόσο αναμένεται να κινηθεί εξασθενημένο προς τη χώρα μας από την Ιταλία τις επόμενες ώρες.

Στην Αττική θα υπάρχουν λίγα σύννεφα από το πρωί, που στην πορεία της ημέρας θα γίνουν περισσότερα και θα δώσουν κάποιες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα έχουμε συννεφιά, ενώ προς το βράδυ ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά με βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νότιοι στα 6 με 7 μποφόρ.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments