Lifestyle

Τhe Voice: Η διαγωνιζόμενη που πήρε το μυαλό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Τhe Voice: Η διαγωνιζόμενη που πήρε το μυαλό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ένα κορίτσι από τη Γεωργία ξετρελαίνει με την παρουσία της τους coaches, από την πρώτη στιγμή

Οι blind auditions του The Voice of Greece συνεχίζονται αυτή την Κυριακή στις 21.00 με φωνές που αφήνουν… άφωνους τους coaches αλλά και εκ βαθέων εξομολογήσεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι αποφασισμένοι να μπλοκάρουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους για τη διεκδίκηση της καλύτερης φωνής στο αγαπημένο talent show του ΣΚΑΙ

Τι είναι αυτό που κάνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ζητήσει το… ΑΦΜ διαγωνιζόμενης; Ένας περσινός διαγωνιζόμενος κάνει την επιστροφή του στο σόου για μια δεύτερη ευκαιρία, θα καταφέρει να κερδίσει ξανά 4 «σε θέλω»; Πώς αντιδρά ο Πάνος Μουζουράκης όταν μπλοκάρεται από ανταγωνιστή του;

Η εμφάνιση στο stage ενός διαγωνιζόμενου από την Κάλυμνο ξυπνά αναμνήσεις στο Σάκη Ρουβά από μία εξωπραγματική εμπειρία, όταν κάποτε έφαγε … τρελόφουσκα!

Τέλος, ένα κορίτσι από τη Γεωργία ξετρελαίνει με την παρουσία της τους coaches, από την πρώτη στιγμή! «Τι έγινε με σένα; Τι οδοστρωτήρας είσαι εσύ;», της είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά ενθουσιασμένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments