Αθλητισμός

Μαρινάκης: Η μεταγραφή-έκπληξη, η νέα πολιτική, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Μαρινάκης: Η μεταγραφή-έκπληξη, η νέα πολιτική, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στο Λιμάνι δουλεύουν για το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, ωστόσο παράλληλα ετοιμάζονται και για τις μεταγραφές του θα γίνουν και θα είναι εντυπωσιακές. Ποια κίνηση θα προκαλέσει ξανά αίσθηση;

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν τις ουκ ολίγες εξελίξεις που αναμένονται στην ομάδα, μιάς και η διακοπή για το Μουντιάλ θεωρείται δεδομένο ότι θα φέρει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το sportdog, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στα “σκαριά” ένα ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα από τη Βραζιλία. Δίχως να έχει διαρρεύσει το όνομα, στην πιάτσα των ατζέντηδων συζητιέται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί για το “μπαμ” με παίκτη από το “πάνω ράφι”.

Τί αλλό… ψυθιρίζεται; Ότι ο εν λόγω μεταγραφικός στόχος δεν είναι σαν τον Μαρσέλο, δηλαδή βρίσκεται στο ξεκίνημα και όχι στο φινάλε της καριέρας του, όπως ο Βραζιλιάνος μπακ που όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από το Λιμάνι χωρίς να έχει δικαιώσει τις προσδοκίες.

Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει το συμπέρασμα ότι οι Πειραιώτες κυνηγούν μία δυνατή μεταγραφή από Βραζιλία, που θα θυμίζει περισσότερο αυτή του Ντιόγκο (αποκτήθηκε το 2010 σε ηλικία 23 ετών) και λιγότερο εκείνες του Ριβάλντο ή του Μαρσέλο.

Το ζήτημα του Ντανιέλ Μαντσίνι παραμένει στον “αφρό” για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αργεντινός άσος αναμένεται να φύγει από τον Άρη και οι Ερυθρόλευκοι, όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, είναι έτοιμοι να τον ανακοινώσουν. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς της Super League, τη στιγμή στο Λιμάνι στοχεύουν σε σοβαρή ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ-περιφερειακών επιθετικών.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μίτσελ προσανατολίζεται σε διορθωτικές κινήσεις κυρίως στην άμυνα, όπου παρατηρήθηκαν σημαντικές αδυναμίες στον α’ γύρο. Η απόκτηση ενδεκαδάτου κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα, ενώ κινήσεις αναμένεται να γίνουν και για τα άκρα της άμυνας. Έτσι κι αλλιώς ο Μαρσέλο δεν φαίνεται να έχει μέλλον στον Ολυμπιακό, ενώ από χθες αποτελεί παρελθόν ο Σίμε Βρσάλικο.

Κατά τα άλλα, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ανοικτές τις “κεραίες” τους και για κεντρικό χαφ, χωρίς η προσθήκη σε αυτή τη θέση να θεωρείται προτεραιότητα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το μέλλον του Κούντε, ενώ ως εσωτερικές μεταγραφές μπορεί να εξελιχθεί στον δεύτερο γύρο οι Σαμασέκου και Κασάμι. Ο πρώτος δεν έχει προσφέρει αγωνιστικά σχεδόν καθόλου μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν φαίνεται να τίθεται θέμα πρόωρης αποχώρησής του (είναι δανεικός από τη Χόφενχαϊμ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments