Lifestyle

Ο Elton John αποχαιρέτησε το τραγούδι για να αφοσιωθεί στην οικογένεια του [vid]

Ο Elton John αποχαιρέτησε το τραγούδι για να αφοσιωθεί στην οικογένεια του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Entertainment Weekly

Η τελευταία συναυλία του Elton John στις ΗΠΑ στο στάδιο Ντότζερ που πρωτοεμφανίστηκε πριν 47 χρόνια.

Θέλοντας να ρίξει την αυλαία της μυθικής του πορείας στο ίδιο μέρος όπου αποθεώθηκε για πρώτη φορά, ο Έλτον Τζον επέστρεψε στο Στάδιο έπειτα από 47 χρόνια, χαρίζοντας στο κοινό την τελευταία του παράσταση με ερμηνείες και ντουέτα που εξέπληξαν τους θαυμαστές του.

Μπροστά σε περισσότερους από 50.000 άτομα που βρέθηκαν εκεί, αλλά και σε αμέτρητους φαν παγκοσμίως, ο καλλιτέχνης αναβίωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τα τελευταία 50 χρόνια.

Μάλιστα, το συναυλιακό γεγονός με τίτλο «Έλτον Τζον: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ», μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Disney+.

View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Οι βραβευμένες με GRAMMY, Ντούα Λίπα, Κίκι Ντι και Μπράντι Καρλίλ συναντήθηκαν με τον Έλτον Τζον, τιμώντας τον τραγουδιστή.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Ντούα Λίπα με μία εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα ανέβηκε στη σκηνή, χαρίζοντας στο κοινό ένα μοναδικό ντουέτο κοντά στον Άγγλο καλλιτέχνη.

Οι δυο τους τραγούδησαν το κομμάτι της Λίπα με τίτλο «Cold Heart». Το στάδιο «σείστηκε» και τα βίντεο έγιναν αμέσως viral.

«Το να νιώσω την ενέργεια από τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου, όχι μόνο στο Στάδιο Ντότζερ, αλλά σε όλο τον κόσμο, ενώ θα παρακολουθούν ζωντανά από το σπίτι τους, είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό για μένα» δήλωσε ο Έλτον Τζον και πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γιορτάσω αυτή τη σημαντική βραδιά σε παγκόσμια κλίμακα. Ελπίζω όλοι να νιώσουν τη δύναμη και τη χαρά που χαρίζει η εμφάνιση σε μια σκηνή τόσο εμβληματική, όσο το Ντότζερ, ακριβώς όπως ένιωσα κι εγώ πριν από σχεδόν μισό αιώνα»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments