Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα «βλέπουν» πολιτικά και θρησκευτικά αντίποινα

Κιβωτός του Κόσμου: Πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα «βλέπουν» πολιτικά και θρησκευτικά αντίποινα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα φιλοξενούνται σε σπίτι στελέχους της δομής,

Κανένα ίχνος δεν έχουν δώσει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα από την περασμένη Παρασκευή, μετά την τηλεοπτική συνέντευξή τους στην ΕΡΤ, όπου απέδωσαν σε “κακία” των παιδιών τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου», που προκάλεσαν καταιγισμό εξελίξεων και οδήγησαν στην τοποθέτηση προσωρινού ΔΣ στη δομή.

Σύμφωνα με το Star, ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της δομής, ενώ σε δηλώσεις του μέσω συνεργατών του, υποστηρίζει ότι «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν»..

Αυτό που λέει στους ανθρώπους του είναι, «δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;»

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή φέρεται να υποστηρίζει ότι “για όλες τις καταγγελίες υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα που έχει κάνει καταγγελία, έχουμε κάνει χίλια καλά”.

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα θα εκπροσωπηθούν από συνολικά τέσσερις δικηγόρους, και, σύμφωνα με το STAR, φαίνεται να “βλέπουν” θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα πίσω από τις καταγγελίες σε βάρος της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Δείτε το ρεπορτάζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments