Αθλητισμός

Άδεια τέλος με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να επιστρέφουν στην Τούμπα

Άδεια τέλος με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να επιστρέφουν στην Τούμπα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Νέα Μεσημβρία μετά από ένα 10ήμερο απέκτησε… ζωή.

Άδεια τέλος με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να επιστρέφουν το απόγευμα της Πέμπτης (24/11) στο γήπεδο για την πρώτη από τις τρεις προπονήσεις προτού η ομάδα αναχωρήσει για την Κύπρο. Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία στην Κύπρο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα το πρόγραμμα και τα φιλικά κατά τη διάρκεια της παραμονής (27/11 – 6/12) στη Μεγαλόνησο.

Πιο αναλυτικά:

Η Νέα Μεσημβρία μετά από ένα 10ήμερο απέκτησε… ζωή. Μοναδικοί απόντες οι διεθνείς Κούρτιτς, Ίνγκασον, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης και Μπαλωμένος που θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες και φυσικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται στο Κατάρ με την Εθνική Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρώτη μέρα της επιστροφής στη δουλειά περιελάμβανε πρόγραμμα επανένταξης, με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και οικογενειακό διπλό.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Οι Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν τεστ ετοιμότητας και ατομικό υψηλής έντασης, ενώ ο Λευτέρης Λυράτζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο. Τέλος ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Την Παρασκευή (25.11) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 10:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Με πληροφορίες από Gazzetta.gr [Σταύρος Σουντουλίδης]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments