Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022, προπονητής Γκάνας: “Δεν θεωρεί πως έγινε πέναλτι στον Κριστιάνο Ρονάλντο”

Μουντιάλ 2022, προπονητής Γκάνας: “Δεν θεωρεί πως έγινε πέναλτι στον Κριστιάνο Ρονάλντο”

Πηγή Φωτογραφίας: AlphaNews.Live

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο προπονητής της Γκάνας, Ότο Άντο, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Πορτογαλία τόνισε ότι δεν θεωρεί πως έγινε πέναλτι στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Θέση για το πέναλτι που κέρδισε η Πορτογαλία κόντρα στην Γκάνα πήρε ο προπονητής της δεύτερης, Ότο Άντο στη συνέντευξη Τύπου.

Στις δηλώσεις που έκανε ήταν ξεκάθαρος πως δεν υπήρξε καμία παράβαση, ενώ έκανε λόγο για δώρο του διαιτητή.

“Ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι που δεν ήταν. Όλοι το είδαν αυτό. Γιατί; Επειδή ήταν ο Ρονάλντο ή κάτι άλλο; Αν κάποιος σκοράρει ένα γκολ να τον συγχαρούμε. Αυτό όμως ήταν ένα δώρο. Ένα ξεχωριστό δώρο από τον διαιτητή” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.