Αθλητισμός

Ο Τιάγκο Σίλβα φρόντισε να πετάξει το “καρφί” του στον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς

Ο Τιάγκο Σίλβα φρόντισε να πετάξει το “καρφί” του στον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς

Πηγή Φωτογραφίας: Contra.gr

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Σερβία ο Τιάγκο Σίλβα φρόντισε να πετάξει το καρφί του στον προπονητή των Σέρβων για σχόλιο που είχε κάνει πριν το ματς.

Η Βραζιλία επικράτησε 2-0 κόντρα στη Σερβία στο πρώτο της παιχνίδι στο Μουντιάλ του Κατάρ και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τιάγκο Σίλβα φρόντισε να πετάξει το “καρφί” του στον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Τι έκανε ο Σέρβος προπονητής που προκάλεσε την αντίδραση του στόπερ της σελεσάο; Πριν τον αγώνα είχε σταθεί μόνο στους επιθετικούς της Βραζιλίας κάτι που όπως αποδείχτηκε δεν άρεσε καθόλου στον Τιάγκο Σίλβα.

“Ο προπονητής τους είπε “θα παίξουν με τέσσερις επιθετικούς, υπάρχει κανένας στην άμυνα;”. Αυτό είναι ασέβεια. Αν είχε μελετήσει το παιχνίδι μας, θα έβλεπε πως δεχόμαστε λίγα γκολ” ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 – 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 – 12:00), The Show Must Go On (13:00 – 15:00), Game Night (22:45 – 00:15).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments