Αθλητισμός

Ο Ραφίνια… φέρνει νέο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό – “Κόλπο γκρόσο” για Γενάρη – Παίρνει τη φανέλα σπίτι

Ο Ραφίνια… φέρνει νέο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό – “Κόλπο γκρόσο” για Γενάρη – Παίρνει τη φανέλα σπίτι

Πηγή Φωτογραφίας: ta nea.gr

Ανεβάζουν το επίπεδο οι Πειραιώτες με μία εντυπωσιακή μεταγραφή.

Ανεβάζουν το επίπεδο οι Πειραιώτες με μία εντυπωσιακή μεταγραφή. Πώς ο πρώην άσος των Ερυθρολεύκων βοηθάει σε μία σημαντική προσθήκη, χωρίς μεγάλο κόστος. Παίκτης που μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά στην 11αδα.

Ολυμπιακός: Σε διαδικασία αναζήτησης και εντοπισμού υποψήφιων “στόχων” βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς οι ανάγκες στο ρόστερ του Μίτσελ αφορούν σε αρκετές θέσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε τις επιλογές του σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην μίνι προετοιμασία της ομάδας στην Ισπανία, γνωρίζοντας ότι χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως αυτές του δεξιού μπακ, του αριστερού, του στόπερ, αλλά και του εξτρέμ.

Ένα από τα ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, είναι αυτό του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, Ρόντινεϊ Μαρσέλο, ο οποίος παρότι αποτελεί μία πολύ δύσκολη περίπτωση, φαίνεται να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο Λιμάνι. Ο 30χρονος αγωνίζεται στην Φλαμένγκο από τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο το συμβόλαιό του με τον βραζιλιάνικο σύλλογο εκπνέει σε έναν μήνα.

Γι’ αυτό το λόγο το όνομά του έχει έρθει στην επιφάνεια, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για άλλους συλλόγους, αφού πρόκειται για παίκτη με καλό βιογραφικό, που μάλιστα βρέθηκε και στην προεπιλογή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, αν και τελικά δεν επιλέχθηκε να ταξιδέψει για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός από τον Τίτε.

Ο Ρόντινεϊ κοστολογείται γύρω στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είχε φτάσει ακόμα και στα 2 εκατ. ευρώ, το 2015 όταν αγωνιζόταν στην Πόντε Πρέτα. Πριν την Φλαμένγκο έπαιζε με τα χρώματα της Ιντερνασιονάλ, ενώ τα νούμερά του για δεξιό μπακ εντυπωσιάζουν, καθώς σε συνολικά 271 εμφανίσεις μετράει 11 γκολ και 34 ασίστ!

Αυτό που προκύπτει από πλευράς Ολυμπιακού, είναι ότι τα δύο τελευταία 24ωρα ψάχνει πολύ τη συγκεκριμένη περίπτωση και πλέον επιβεβαιώνεται και από την Βραζιλία ότι υπάρχει πρόταση και ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του είναι εκείνος που είχε φέρει τον Ραφίνια στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν καλή σχέση και ήδη έχουν μιλήσει για τους Πειραιώτες και την Ελλάδα!

Πηγή: sportdog

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments